2777
2789
عنوان

شوهرم ارث نمیگیره

380 بازدید | 39 پست

ما چند سال ازدواج کردیم 

شوهرم ارثی از باباش نمیگیره البته اونم خیلی سال باهامون قطع ارتباط هیچوقت کمکمون نکرد خیلی آدم بدیه پدرشوهرم . الان نه خونه داریم نه ماشین نه هیچی فقط یکم حقوق داره شوهرم اونم زوری شکممون سیر میکنیم تازه خیلی وقتها بیکاره الان ماه دیگه موقع قرار داد خونه امون نمیدونم چکار کنم نه پول داره شوهرم ..

الان رفت سر کار بیچاره خیلی ناامید بود دلم براش سوخت اعصابم بهم ریخته .

باباش به رحمت خدارفته ارثش تقسیم شده؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه پدر شوهرت مرده که ارث میخوایین

چه ربطی داره مگه حتما باید بمیره

که به پسرش کمک کنه شوهرم من نامادری داره زن باباش همه‌روزه میخاد بعد باباش بکشه بالا برا خودش 

آدم زنده که ارث نداره

بزارید بمیره بعد چشمتون به اموالش باشه:/

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

چه ربطی داره مگه حتما باید بمیرهکه به پسرش کمک کنه شوهرم من نامادری داره زن باباش همه‌روزه میخاد بعد ...

مرد اگه مرد باشه چشمش به دست این و اون نیست 

من خودم پسرم 

هیچ ننگی بالاتر از این نیست آدم از باباش پول بخواد

❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

خوب وقتی زندست به اون میگم کمک مالی نه ارث

اخه قبل ازدواجمون گفت بهش ارث میدم براش ی خونه میخرم بعد پدرش حقه باز زد زیر حرفهاش چون زن باباش همه رو برا خودش دخترش میخاد