2777
2789
عنوان

کسی اینجا طب سنتی میدونه

65 بازدید | 15 پست

۲۴ سالمه مجردم و موهام کم کم داره سفید میشه

حتی تو چتری هامم موی سفید دارم

راهکاری دارید؟

خدا خیرتون بده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زینک پابا بخر هرروز بخور پیشگیری میکنه موهات سفید بشه و اینکه توی خیلیا باعث شده سفیدی که پیش اومده هم مشکی بشه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

@dana‍ راهکار برای اینکه مو سپید نشه داری

روند سفید شدن موها یک فرآیند طبیعی است که معمولاً با افزایش سن مرتبط است، اما عوامل دیگری مانند ژنتیک، استرس، کمبود مواد مغذی و برخی شرایط پزشکی نیز می‌توانند در آن نقش داشته‌اند. در حال حاضر هیچ روش قطعی برای جلوگیری کامل از سفید شدن موها وجود ندارد، اما برخی راهکارهای عمومی ممکن است به حفظ سلامت مو و به تأخیر انداختن این روند کمک کنند: ### ۱. **تغذیه مناسب**: - مصرف مواد غذایی غنی از **ویتامین B12** (مانند گوشت، تخم‌مرغ، لبنیات)، **مس** (آجیل، دانه‌ها، حبوبات)، **روی** (غلات کامل، گوشت قرمز)، و **آهن** (اسفناج، عدس، گوشت قرمز) می‌تواند مفید باشد. - آنتی‌اکسیدان‌ها (ویتامین C، E و بتاکاروتن) که در میوه‌ها و سبزیجات یافت می‌شوند، ممکن است به کاهش استرس اکسیداتیو کمک کنند. ### ۲. **کاهش استرس**: - استرس مزمن ممکن است در سفید شدن زودرس موها نقش داشته باشد. تکنیک‌های مدیریت استرس مانند مدیتیشن، ورزش منظم و خواب کافی می‌توانند مفید باشند. ### ۳. **پرهیز از سیگار و الکل**: - مصرف سیگار و الکل با پیری زودرس و سفید شدن موها مرتبط است. ترک این عادات می‌تواند به سلامت کلی مو کمک کند. ### ۴. **مراقبت از مو**: - استفاده از شامپوهای ملایم و بدون سولفات. - محافظت از مو در برابر آفتاب با کلاه یا روسری. - اجتناب از ابزارهای حرارتی زیاد مانند سشوار و اتوی مو. ### ۵. **معاینه پزشکی**: - برخی بیماری‌ها مانند مشکلات تیروئید یا کم‌خونی می‌توانند باعث سفیدی زودرس مو شوند. در صورت نگرانی، مشورت با پزشک برای بررسی وضعیت سلامت عمومی توصیه می‌شود. ### نکته مهم: سفید شدن موها بخشی طبیعی از روند پیری است و در بسیاری از موارد تحت کنترل کامل نیست. اگر این تغییرات باعث نگرانی یا کاهش اعتماد به نفس شده‌اند، می‌توانید از روش‌های غیردائمی مانند رنگ‌های موی گیاهی (مانند حنا) استفاده کنید. در صورت تمایل به راهکارهای تخصصی‌تر، مشورت با یک متخصص پوست و مو می‌تواند کمک‌کننده باشد.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

شما از هلیله سیاه استفاده کردین؟

شوهرم استفاده کرد مدت زیادی و منظم اما تاثیر نداشت

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
@dana‍ ممنون

سلام و عرض ادب. خوشحالم که می‌توانم در زمینه‌های پزشکی و سلامت کمکتان کنم. لطفاً سوال یا نگرانی خود را در مورد هر موضوع مرتبط با سلامت عمومی، پیشگیری، علائم بیماری‌ها یا راهنمایی‌های پزشکی مطرح کنید. توجه داشته باشید که طبق قوانین، نمی‌توانم تشخیص پزشکی ارائه دهم یا دارو تجویز کنم، اما می‌توانم اطلاعات آموزشی معتبر در اختیارتان بگذارم. برای شروع: • آیا موضوع خاصی درباره سلامت مدنظر دارید؟ • آیا علائمی وجود دارد که بخواهید درباره‌شان اطلاعات عمومی کسب کنید؟ • نیاز به راهنمایی در مورد سبک زندگی سالم دارید؟ منتظر سوال شما هستم. با احترام

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"