2777
2789
عنوان

خونریزی بعد کورتاژ

66 بازدید | 6 پست

بعد کورتاژ تا چه حد خون بیاد و تا چند روز طبیعیه؟.تو نوار حالت خونابه صورتیه ولی تو سرویس خون قرمز شفاف چند قطره میاد.سه روز اول زیاد نبود الان از روز ۴ به بعد این قطره ها اومدن.نگرانم .میشه از تجربیاتتون بگید؟

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️

تا ۱۰ روز گلم

احتمال دفع دیواره رحم هم هست 

شعی کن کاچی بخوری و حلوای گرم

غذاهای مقوی

اینا رو دکترم گفت بهم

و من دیواره رحم ک ب شکل گوشت بود رو ک دفع کردم دیگه خونریزیمم بند اومد

البته بعضیا بخاطر بقایا کورتاژ میکنن

من خود جنین هم نیفتاده بود کورتاژ شدم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
تا ۱۰ روز گلماحتمال دفع دیواره رحم هم هست شعی کن کاچی بخوری و حلوای گرمغذاهای مقویاینا رو دکترم گفت ...

ممنونم عزیزم

شما سر درد بعد بی حسی هم داشتید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزمشما سر درد بعد بی حسی هم داشتید؟

من بیهوشی گرفتم

ولی بعد از بیحسی سردرد طبیعیه گلم نباید زیاد سرتو تکون میدادی

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
من تا 9 روز بعد خونریزی کم داشتم و بعد تبدیل به لک شد و روز 13 دیگه کامل قطع شد .

من تا هفت روز خونابه داشتم سه روز پاک شدم دوباره امروز یه کم خون اومد.و شستم چیزی نبود خطرناکه؟

سونو چند روز بعد کورتاژ رفتید؟

من تا هفت روز خونابه داشتم سه روز پاک شدم دوباره امروز یه کم خون اومد.و شستم چیزی نبود خطرناکه؟سونو ...

15 روز بعد رفتم که متاسفانه بقایا به اندازه ی یک سانت بود

دکترم گفت اشکال نداره دارو داد قرار شد بعد پریود باز برم سونو که خورد به این داستانا و سونو رو نرفتم 

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40