2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 8838 بازدید | 104 پست
دلم که خیلی شکسته واقعا،ازدنیاسیرشدم،اگه دارم ادامه میدم فقط به خاطروجودبچه هامه

منم دوتا بچه‌دارم ولی هرگز نمیتونم چنین چیزی هضم کنم شما خیلی دلت بزرگه حتما خدا بهترین راه و بذاره پیش پات ایشالله

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

جاری من یه بچه داره شوهرش رفته  یه زن ده سال از خودش بزرگتر صیغه کرده و یه بچه هم اون براش آورده 

جاریم وقتی قضیه رو فهمید رفت مهریه شو گذاشت به اجرا و الان همش یا میره خونه ی مادرش یا خواهرش که شهر دیگه زندگی می کنن ،در ماه سه هفته مسافرته یه هفته تو خونه ولی طلاق نگرفته 

دیگه تو خونه هم کار نمی کنه و به خودش هم خیلی میرسه 

من که می بینمش تعجب می کنم ما بیشتر از خودش براش غصه می خوریم ولی خودش عین خیالش نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوتا بچه‌دارم ولی هرگز نمیتونم چنین چیزی هضم کنم شما خیلی دلت بزرگه حتما خدا بهترین راه و بذاره ...

خیلی سخته خدابه سرهیچکس نیاره انشاالله،منم امیدم به خداست فقط،هردوتاشون روسپردم به خدافقط،گفتم تاعذاب کشیدنشونوباچشمام نبینم دلم‌خنک نمیشه اصلا.

جاری من یه بچه داره شوهرش رفته یه زن ده سال از خودش بزرگتر صیغه کرده و یه بچه هم اون براش آورده جار ...

میدونی عزیزم آدم وقتی یه همچین بلایی سرش میاددیگه‌احساسش میمیره هیچی براش مهم نیست،دیگه نه اعتماد میمونه نه احساس،خدالعنت کنه زنایی روکه میان سراغ مردای متاهل.

آخه خودشون هم رابطشون درست نیست اصلازن وشوهرنیستن،نمیدونم کسی اینجاازعده سردرمیاره یانه؟

مگه این زن در عده ی شوهر قبلیش بوده؟

فقط به شوهرت بگو درست توضیح بده که چطور ارتباط داشته و کی و چطور صیغه رو خوندن

چون تحت یه شرایطی حرام ابد میشن

که اگه اینطوره باید به شوهرت بگی از کار حروم دست بکشه

هرچند که ازش بچه داشته باشه...

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

مگه این زن در عده ی شوهر قبلیش بوده؟فقط به شوهرت بگو درست توضیح بده که چطور ارتباط داشته و کی و چطور ...

منم میدونم حرام ابدی میشن ولی اون میگه نه مارابطمون درسته

منم میدونم حرام ابدی میشن ولی اون میگه نه مارابطمون درسته

مثلا یکی از موارد رو بگم👇

اگر زن در عده ی شوهر قبلی بوده

ولی با همسر شما هیچ نوع دخولی نداشتن و رابطه فقط سطحی بوده

و بعد از اتمام عده ، صیغه محرمیت با همسرت خوندن حرام ابد نمیشن...

احکامش یکی دوتا نیست

باید دقیق توضیح بده که شرایطشون چطور بوده

تا بگم حرام ابد هستن یا نه

وگرنه هر رابطه ای منجر به حرام ابد نمیشه ولو اینکه گناه خودش رو داره...

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

مثلا یکی از موارد رو بگم👇اگر زن در عده ی شوهر قبلی بودهولی با همسر شما هیچ نوع دخولی نداشتن و رابطه ...

قبل ازصیغه هم رابطه داشتن عزیزم چه برسه وقتی صیغه شدن 

قبل ازصیغه هم رابطه داشتن عزیزم چه برسه وقتی صیغه شدن

عزیزم

ما دقیقا نمی دونیم رابطه ی قبل از محرمیت اونها به چه نحوی بوده...

رابطشون قبل از صیغه ی محرمیت

اگر دخول بوده پس زنا کردن و حرام ابد میشن

اگر رابطشون قبل از محرم شدن دخول نبوده یا به اصطلاح رابطه کامل نبوده پس حرام ابد نمیشن...

اگه بتونی به همسرت ثابت کنی که گرفتار حرام شده

اونوقت باید تلاش کنی که عذاب وجدان و ترس از آخرت در دلش ایجاد کنی تا از اون زن جدا شه

هرچند که اون بچه ی همسرت محسوب میشه...

یه مورد دیگه که باعث حرام ابد میشه👇

اگر اون زن شوهر داشته یا در عده ی شوهر قبلیش بوده اگر در این حال، 🔺️(صیغه ی محرمیت)🔺️ با همسرت خوندن⬅️حرام ابد میشن◀️حتی اگر رابطه هم نداشته باشن...

عزیزمما دقیقا نمی دونیم رابطه ی قبل از محرمیت اونها به چه نحوی بوده...رابطشون قبل از صیغه ی محرمیتاگ ...

نه روزقبل ازاینکه صیغه ی شوهرم بشه ازاون قبلیه طلاق گرفته بوده