من میترسم نظرمو بگم اول و اخر خودت تصمیم بگیر ولی خب بنظرت دل خودت چی پس ؟ بچه ها پدر متعهد و مادر شاد میخوان من از شرایط حال و تصمیم ت نمیدونم ولی من اگه تجربه کنم قطعا از همه چی حتی بچه ها میگذرم ...بروپیش مشاور. کار آسونی نیست موندن و تحمل کردن برای روان خودت ارزش قائل باش دلت شکسته خیلی سخته...
رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...
آره به خدا،یازده ساله چقدرزجرکشیدم تازندگیم بره جلوحالااون اومده پای همه چیزآماده نشسته خونه خراب کن
پس اگه قراره طلاق نگیری. سعی کن ی شغل برا خودت جور کنی. از کجا معلوم فردا روز نشینه زیر پای شوهرت ک خرجی تو کمتر کنه؟ بعد میخوای چیکارر کنی؟؟ در عین حال خرج تو بیشتر کن . هم بیشتر به خودت برس هم بچه هات. که هم فکر نکنه تو دیگه الان ناامیدی و اون تنها امید زندگیت بود. هم اینکه نمیزاری پولی که حاصل یازده سال زندگی توعه به راحتی بره تو جیب اون خونه خراب کن
پس اگه قراره طلاق نگیری. سعی کن ی شغل برا خودت جور کنی. از کجا معلوم فردا روز نشینه زیر پای شوهرت ...
خرج روکه خیلی بردم بالاکه سختی بکشه بفهمه چه غلطی کرده،هی هم میگه بسه گم خرج کنیدندارم،میگم زندگی همینه،کسی که اورزه نداره یه زندگی بگردونه غلط میکنه بره زن دوم بگیره
خرج روکه خیلی بردم بالاکه سختی بکشه بفهمه چه غلطی کرده،هی هم میگه بسه گم خرج کنیدندارم،میگم زندگی هم ...
بگو خرج ما تو اولویته تا اون. هروقت نیاز های ما کامل برطرف شد بقیه پولات برای اون وقتی فکر عشق و حالش بود باید به جیبشم فکر میکرد. مردا چرا اینجوری شدن واقعا شماهم که نمیخوای طلاق بگیری انقدر حرص و جوش نخور چون فقط خودتو ضعیف و شکسته میکنی. وقتی بخاطر بچه هات موندی لاقل شاد باش با سلامت روان کامل. اگرم خیلی اذیتی برو مشاوره کمکت بکنه سبک بشی..