2777
2789
عنوان

دوست همسرم

2338 بازدید | 148 پست

بچه ها همسرم یه دوستی داره که خیلی بهش اعتماد داره واقعا مثل دو تا برادرن

خیلی وقت پیش استوری گذاشته بودم ریپلای کرد نظر داد و اینا ....

به همسرم گفتم که پیام داده و اینا گفت مشکلی نداره بهش اعتماد دارم 

بعد از اون چند بار پست فرستاد ومنم میفرستادم (ماشین بازه )

بعد یه پست فرستاده بودم که دو تا دختر و دو تا پسر بودن میرفتن مسافرت و اینا یعنی منظورم این بود با دوست دخترش بیاد بریم بیرون چند بار همسرمم بهش گفته ولی خوب مثل اینکه با چند ک بوده کات کرده 

ولی با همین پستی ک فرستادم نوشت من ک‌کسی ندارم باهاتون بیامو اینا (یه نامزدم داشته که بهش خیانت کرده و کلا دیگه با زن گرفتن مخالفه ) گفتم چرا اینقدر خرج ماشین میکنی به حاش میتونی ماشین مدل بالا تر بگیری 

داستان نامزدشو برام تعریف کرد که خیانت کرده عکس نامزدش و پسره رو برام فرستاد و  تعریف کرد 

منم خواستم دلداریش بدم گفتم همه مشکلات دارن و فکر نکن حالا فقط تو مشکل داری ما هم مشکلات داریم بچه دار نمیشیم دعوا میکنم و زندگی همه گل و بلبل نیست 

یه دفعه بهم گفت لطفا زندگی شخصیتونو به من نگید .......

اخه چون اون گفت و مورد اعتماد همسرم بود بهش گفتم و میخواستم دلداریش بدم 

بعد گفتم فقط قصد کمک داشتم بد برداشت نکن ...

اونم گفت شما ببخشید 😐

چیزی بدی گفتم آخه ؟

گفتم همسرم اینقدر بهتون اعتماد داره چت منو شمارو نیمخونه 

اینم گفت به من لطف داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وووووووووای خدااااااایااااااا سرم رو بکوبم به دیوااار شما جرا باید با دوست همسرا چت کنی و دلداری بدی و از زمدگی شخصی خودت بگی اینا من مرد باشم میگم داره نخ میده چرا زندگیتون رو ب نابودی میکشونی خدایا سر درد گرفتم

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
حالا چون همسرتون بهش اعتماد داره باید زیر و بم زندگی رو براش رو می‌کردید؟!

نه چون اون از زندگی و نامزد و اینا گفت خواستم دلداریش منم از زندگیم گفتم که فکز نکنه یه موقع اون فقط مشکل داره 

فک کرده داری بهش نخ میدی اینطور برداشت کرده

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ببخشیدا 

وای که چقدر متنفرم از این ارتباطات مزخرف 

که هیچ زمان پایان خوبی نداشته و سرشار از سوءتفاهم بوده و هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

هیچی دیگه نشستی باهاش چت کردن حس آویزون بودن بهش دادی

دوست همسرتون،دوست شما نیست

اعتماد همسرتون دلیل بر این نمیشه با طرف بشینی پست بازی و درد و دل کنی

هر چیزی حدی داره

این آقا خوبه شرف داشته اینجوری برخورد کرد بعضیا از این رفتار شما سو استفاده میکنن.

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸