ما باید سیاست یاد بگیریم . ما باید زبون چرب داشته باشیم . ما باید یسازیم با خانواده اش . ما باید تحملمون بالا باشه . ما باید غمگین و مریض نشیم. ما باید موقع دعوا و ناراحتی سکوت کنیم . ما باید زن خوبی باشیم . ما باید همیشه که زن خوبی هستیم یکبارم تغییر نکنیم . ما باید توعینا و بی احترامیا و خیانتهارو فقط نگاه کنیم . چون ما زنیم بخایم جدا شیم میشیم مطلقه که همه تقصیرای بالا گردن ما میوفته ...
دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب... 🫂💕Sənin qucağın ••• فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
جالب اینجاست هرروانشناسی که من رفتم واومدن توجمع صحبت کردن هم دقیقا حرفای شماروگفتن چکارکنیم زن خوبی باشیم چکارکنیم شوهرمون راضی باشه چه رفتاری کنیمتامطلوب اقا وخانوادش باشیم
الان داره قضیه عوض میشه قبلا زنا تو سری خور بودن کار کشاورزی میکردن سر زمین بودن هر چی هم کار میکردن میدادن به شوهر ، کار خونه و بچه داری هم در کنارش انجام میدادن الان خانما خودشون کار میکنن، مستقلن ،کارمندن، عزت و احترامشون بیشتر شده
یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"
اینا همه در کتابهایی که مردها نویسنده بودن و مردها روانشناسی کردن اومده، اصلا هم مردها و خواسته هاشون برات مهم نباشن تحفه هه با ننه هاشون. متاسفانه تو کشور ما همین زنها هستن که پسراشون رو بد بار میارن و عقده ای.
چون اینطوری تو گوشمون خوندن که همه زحمت ها و فشار ها واسه زنه راحتی و بیخیالی واسه مرده
من که مجردم خداروشکر ولی اگه ازدواج کنم خودمو واسه شوهر به آب و آتیش نمیزنم
تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. 💞{۱۴۰۳.۱۲.۸}💞 https://daigo.ir/secret/51158064435