2777
2789

نوبت اولم مگه تک ماده میکنن؟

تک ماده برای ترم دوم آره اگه شرایط تک ماده کردنو داشتی باشی و نمره سالانه ات حداقل ۷ باشه میتونی با تک ماده قبول شی فقط باید به مدرسه درخواست بدی برات تک ماده کنن 

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔

نوبت اولم مگه تک ماده میکنن؟تک ماده برای ترم دوم آره اگه شرایط تک ماده کردنو داشتی باشی و نمره سالان ...

ممنون ازت 

نه من منظورم این بود که دوتا از درس هامو ترم اولم ۷.۵شدم

آها یعنی تک ماده فقط برای خرداد‍‍؟؟

البته من دهمم و امسال نهایی هم نداشتیم

با این وجود بازم میشه؟؟

تو چندتا درس میشه تک ماده کرد؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون ازت نه من منظورم این بود که دوتا از درس هامو ترم اولم ۷.۵شدمآها یعنی تک ماده فقط برای خرداد‍‍؟ ...

مطمئن نیستم تک ماده برای دی ماه نباشه 

آخه من سال یازدهمم ترم اول یه درس ریاضی رو ۷.۵ شدم اما بدون هیچی قبول شدم و احتیاجی به تک ماده نداشت به خاطر همین میگم شاید تک ماده برای خرداد باشه فقط 

تک ماده رو تو ۴ تا درس دوتا تخصصی دوتا عمومی میتونی انجام بدی تو کل این سه سال فقط ۴ تا نه هر سال 

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔

سلام 😌درسی که تک ماده بزنی میتونی برای سال بعد ترمیم کنی؟(دوازدهم)

نه نمیتونی 

اگه یه درسیو با تک ماده قبول هم بشی حتما باید دوباره امتحان بدی تا پاس شی تا بهت اجازه بدن ترمیم بزنی 

یعنی اگه ما درسیو تو سال دوازدهم بیافتیم همون اول کار باید مثل بچه آدم بریم شهریور امتحان بدیم تا بهمون اجازه بدن سال دیگه ترمیم کنیم اون درسو 

یعنی پس الان من پاسم دیگههه؟

آره نگران نباش طبق تجربه خودم نوبت اول کاری ندارن 

نمره نوبت اول فقط تو نمره سالانه تاثیر داره که نمره سالانه بالای ده شدنش برای قبولی خرداد ضروریه یعنی اگه بالای ده نشی میافتی ولی خود امتحان نوبت اول به خودی خود احتیاج نداره دوباره امتحان بدیش 

نوبت دوم رو فقط نمره سالانه ات پایین ده بشه بیافتی باید دوباره امتحان بدی یا تک ماده کنی

آره نگران نباش طبق تجربه خودم نوبت اول کاری ندارن نمره نوبت اول فقط تو نمره سالانه تاثیر داره که نمر ...

ممنونم ازت

نمیشه تو سه تا تخصصی تک ماده کرد بجای دوتا؟

یعنی نمیشه از اون دو تا تک ماده عمومی برای تخصصی استفاده کرد؟؟؟؟

ممنونم ازتنمیشه تو سه تا تخصصی تک ماده کرد بجای دوتا؟یعنی نمیشه از اون دو تا تک ماده عمومی برای تخصص ...

نه اصلا اجازه نمیدن 

تو کل سه سال فقط ۲ تا تخصصی ۲ تا عمومی 

نه اصلا اجازه نمیدن تو کل سه سال فقط ۲ تا تخصصی ۲ تا عمومی

ممنونم ازت

خب بزار همه رو بگم (البته تا اونجایی که خودم حساب کردم)

هندسه نمیافتم

ریاضی و شیمی تک ماده به زوووووور

فیزیک هم انشالله به خیر باشه 

ولی اگه ریاضی و شیمیمو تک ماده باشه زبونم لال فیزیکمم ۹.۷۵باشه چی؟؟

دارم میمیرممممممممم😣😣😣😣😣😣😣😭😭😭😭😭😓😓😓😓😓😓

ممنونم ازتخب بزار همه رو بگم (البته تا اونجایی که خودم حساب کردم)هندسه نمیافتمریاضی و شیمی تک ماده ب ...

ببین نمره سالانه هاتو حساب کردی برای شیمی و ریاضی پایین ده شد؟یا نه همینطوری فکر میکنی بیافتی؟

فیزیکت نمره برگه امتحان نهایی ۹.۷۵ میشه یا نمره سالانه ات؟

ببین نمره سالانه هاتو حساب کردی برای شیمی و ریاضی پایین ده شد؟یا نه همینطوری فکر میکنی بیافتی؟فیزیکت ...

سالانه یعنی همین امتحان کلاسی و ترم اول و ...اینا؟؟

فیزیک نمره برگه خرداد منظورم بود 

سالانه یعنی همین امتحان کلاسی و ترم اول و ...اینا؟؟فیزیک نمره برگه خرداد منظورم بود

تو نمره سالانه هم نمره نوبت اولت هم نمره مستمر نوبت اولت و همم نمره برگه امتحانی خرداد و هم نمره مستمر نوبت دومت تاثیر داره 

روش حساب کردنش اینه:نمره مستمر نوبت اول+نمره برگه امتحان نوبت اولت×2 + نمره مستمر نوبت دوم + نمره برگه خرداد× ۴ حالا جواب به دست آمده رو تقسیم بر ۸ کن اگه جوابش بالای ده یا ده بشه یعنی قبولی اگه پایین ده بشه یعنی افتادی باید تک ماده بزنی اگه پایین هفت بشه یعنی افتادی و تک ماده نمی تونی بزنی باید شهریور امتحان بدی 

بابا بیخودی نگرانی الان دیگه شرایط فرق کرده قبول شدن تو امتحانای خرداد ماه سال دهم و یازدهم شرطش اینه که فقط نمره سالانه بالای ده بشه (حالا مال دوازدهم شرایطش فرق داره یکم)

تو داری میگی نمره برگه ات ۹.۷۵ شده چیکار به نمره برگه داری  آره نمره برگه خرداد خیلی تاثیر داره باید بالا بگیریش چون تو نمره سالانه ضربدر چهار میشه و خیلی تو بالا یا پایین  ده شدن نمره سالانه ات تاثیر داره ولی افتادنت مستقیم ربطی به این نداره که نمره برگه خردادت حتما بالای ده باید بشه توی سال دهم و یازدهم فقط نمره سالانه ملاکه اون باید بالای ده بشه 

سالانه یعنی همین امتحان کلاسی و ترم اول و ...اینا؟؟فیزیک نمره برگه خرداد منظورم بود

البته از اونجایی که میگی امتحانات شما نهایی نیست از معلمات یا مدیر مدرسه تون بپرس که شرط قبولی تو امتحانای خرداد نمره سالانه است یا نه یه شرایط دیگه گذاشتن 

اگه شرط قبولی تون نمره سالانه است که بیخودی نگرانی چون مطمئنم حساب کنی نمره سالانه تو بالای ده میشی  نیازی به تک ماده ام نداری 

اگه خواستی نمره هات بده برات حساب کنم نمره سالانه تو