2777
2789

خانوادم زحمت کشیدن سیسمونی گرفتن ، با اسنپ یه مقدارشو فرستادن برامون تا بقیش هم بفرستن ، من گفتم کرایش چقد زیاد شد ، یهو با یه حالت تعجب پرسید کرایشو ما باید بدیم؟؟! من گفتم ن حساب میکنن خودشون بعد با یه خیال راحت گفت آهاااا، یه مقدار لباس بچرو فرستاده بودن که من چیدم هنوز کلی دیگش مونده ، شوهرم دید گفت حالا اینا باید بازم بهش اضافه بشه ها😐😐 من گفتم تو که دیدی چقد لباس گرفتن مونده هنوز ، نمیدونم این طرز حرف زدناش از رو بدجنسیه و ادمیه که اهل کندنه یا واقعا نادون و نفهمه

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید خانواده دختر خرج بچه ای ک فامیلیش چیز دیگه ای هست رو بده؟ حالم بهم می‌خوره از این رسومات 

انگار دخترا اضافه بودن ک این آپشن ها رو داشته باشن برای شاهزاده ای بنام پسر و خانواده پسر

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

من جدا رو مخمه این حرکات

نامزد سابق منم اومد اتاقم جهزیه رو دید ک داشتیم تکمیل میکردیم 

دونه دونه مارکارو نگاه میکرد و راجبسون اظهار نظر میکرد بدتر ک عکس میگرفت حس میکردم میخواد ب ابجیاش نشون بده

بعد گفت قهوه سازم بگیرید ندیدم اینجا درحالی ک خودش اهل قهوه ام نبود

منم گفتم نمیگیرم خودت بخر

درحالی ک ما داشتیم تکمیل میکردیم 

ی مدلی رفتار میکرد قسنگ حس میکردم عقب افتاده ست 

من جدا رو مخمه این حرکاتنامزد سابق منم اومد اتاقم جهزیه رو دید ک داشتیم تکمیل میکردیم دونه دونه مارک ...

چقد عوضی هستن 

کاش خودشون خونه ماشین و شغل درست حسابی داشتن

تازه من شنیدم بعصی شهرها خونه میدن به پسر!!!! 

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔