2777
2789
عنوان

خواب گم شدن کفش

297 بازدید | 33 پست

کسی دیده ؟!تعبیر داشته براتون؟!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

هیچ تعبیری نداره. صرفا تشویش ذهنیه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ تعبیری نداره. صرفا تشویش ذهنیه

واقعا؟!تا حالا دیدی؟!من دیدم یه جا گفته بودن فوت اقوام هم میشه دوسه روز پیش خواب دیدم پدر شوهرم فوت شده بعدش متوجه شدم مریض بوده و بیمارستان بردن کلا هم ناخوش احوال هستن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اگر تکرار بشه این خواب یعنی سردرگمی نمیدونی چه تصمیمی برای زندگیت بگیری

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

دوست نداشتم بهت بگم اما تعبیرش خوب نیست من هر دفعه دیدم برام خوب نبوده صدقه بده

من زیاد خوابام هم تعبیر نمیشن اما میگم دو سه روز پیش خواب دیدم پدر شوهرم فوت شده بعد فهمیدم مریض بوده بردن دکتر و اینکه اون خوابم هم صبح بود اینم تقریبا نیم ساعت پیش

اگر تکرار بشه این خواب یعنی سردرگمی نمیدونی چه تصمیمی برای زندگیت بگیری

آره سر در گم که زیاد هستم حس پوچی و بیخودی دارم دلم میخواد یه کار داشته باشم همه این ها هستش

دوست نداشتم بهت بگم اما تعبیرش خوب نیست من هر دفعه دیدم برام خوب نبوده صدقه بده

میشه بگی چه تعبیرهایی داشته برات

واقعا؟!تا حالا دیدی؟!من دیدم یه جا گفته بودن فوت اقوام هم میشه دوسه روز پیش خواب دیدم پدر شوهرم فوت ...

من تا دلت بخواد خواب گم شدن کفش و کیف دیدم. چیزی نیست خیالت راحت 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!