2777
2789
عنوان

قرار با پسری که

231 بازدید | 44 پست

سلام بچه ها عیدتون مبارک 

راستش یه مشکلی برام پیش اومده و نمی دونم باید چیکار کنم 

من ۱۹ سالمه و پشت کنکوری هستم ، جدیدا با یه پسری آشنا شدم که توی روستاهای اطراف شهرمون زندگی می کنن و من از طریق پیج اینستا باهاش آشنا شدم ، حقیقتش از فشار کنکور و درس دیگه زده به سرم ، رفتم باهاش آشنا شدم ولی خب واقعا تیپ و قیافه اش رو نمی پسندم(یه چهره ی معمولی داره که سلیقه ی من نیست نه اینکه بخوام بهش توهین کنم)  

حالا بعد از چند روز صحبت ازم میخواد که منو ببینه و منم واقعا شرایط قرار گزاشتن باهاش رو ندارم چون خانواده ی بشدت سخت گیری دارم و نمی تونم تنهایی بیرون برم 

از طرف دیگه هم واقعا دوست ندارم باهاش ادامه بدم چون مطمئنم اگه وابسته اش بشم و ازش خوشم بیاد اصلا رابطه مون هدف مند نیست و به ازدواج ختم نمیشه (من اصلا دنبال رابطه های بی هدف نیستم و دوست دارم با کسی وارد رابطه بشم که بدونم اخرش به ازدواج ختم میشه) از طرفی هم خیلی اختلاف  طبقاتی داریم و قطعا خانوادم قبول نمی کنن

به نظرتون چیکار کنم؟ باهاش رابطه رو تموم کنم یا اینکه باهاش ادامه بدم و قرار بزارم؟

من واقعا سنم کمه و اگه صبر کنم موقعیت های بهتری برام میان ولی دلم نمیخواد دل این اقا رو هم بشکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب به غیر از روستایی بودن آقا، تحصیلاتشون، کارشون،

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

قطعاا قطع رابطه. دلایل درستی هم داری برای ادامه ندادن. ما زن جماعت سریع وابسته و دل بسته میشیم و دیگه عقل رو میزاریم کنار. تو که میدونی رابطه  ت بی سرانجامه. پس بلاک کن بره.. بشین درست رو بخون و اگر واقعا از نظر روحی تحت فشار بودی  برو باشگاه.. اما با جنس مخالفف ارتباط نگیر که هم جوونیت هم احساست هم زمان طلاییت به غلط خرج میشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خب اخه بهش گفتم میخوام درس بخونم و گفت که اونم موافقه که درس بخونم ، میخوام یجوری برم که دلش نشکنه

نمبخواد توجیه بیاری و نامه براش بنویسی. بلاک کن بره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خب اخه بهش گفتم میخوام درس بخونم و گفت که اونم موافقه که درس بخونم ، میخوام یجوری برم که دلش نشکنه

بگو سنم کمه.۱۹ سالته الان چه وقت شوهر و دوستی و ازدواجه. پشیمون میشیا.که دیگه راه جبران و برگشتی نیست.تمومش کن،درستو بخون.

۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰         ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰

قطعاا قطع رابطه. دلایل درستی هم داری برای ادامه ندادن. ما زن جماعت سریع وابسته و دل بسته میشیم و دیگ ...

راستش چهره اش خیلی بزرگتر از سنش میزنه ، موهاش خیلی کم پشت هستن بهش میخوره ۳۲ به بالا داشته باشه ، چجوری برم که ناراحت نشه

بگو سنم کمه.۱۹ سالته الان چه وقت شوهر و دوستی و ازدواجه. پشیمون میشیا.که دیگه راه جبران و برگشتی نیس ...

یه حسی بهم میگه بلاک کنم بره از اون طرف یه حسی بهم میگه فقط باهاش آشنا شو ولی به ازدواج فکر نکن ولی اگه بخوام به دوستی باهاش ادامه بدم نمی تونم درس بخونم و اونم خیلی مصمم هستش برای دوستی و قرار گزاشتن 

یه حسی بهم میگه بلاک کنم بره از اون طرف یه حسی بهم میگه فقط باهاش آشنا شو ولی به ازدواج فکر نکن ولی ...

چند سالشه؟

خب معلومه که پسر مصممه واسه این چیزا.🤣

بگو فعلا قصد هیچکاری رو ندارم،شاید ۳ سال دیگه،اون موقع هم باید با خانوادم صحبت کنی،من اهل دوستی و قرار گذاشتن نیستم.خدافظ،بلاک

۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰         ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰

راستش چهره اش خیلی بزرگتر از سنش میزنه ، موهاش خیلی کم پشت هستن بهش میخوره ۳۲ به بالا داشته باشه ، چ ...

عزیزم.. نیاز نیست برای رفتنت توجیه بیاری. مگه زنشی یا خواهرش که میخوای برای کارت دلیل و برهان بیاری.. مسدودش کن و تمام 

چند سالشه؟خب معلومه که پسر مصممه واسه این چیزا.🤣بگو فعلا قصد هیچکاری رو ندارم،شاید ۳ سال دیگه،اون م ...

۲۸ سالشه ولی میدونی انگار نا امیده از اینکه یه دختر بهش پا بده ، خیلی تعجب کرده بود که من باهاش حرف میزدم 

عزیزم.. نیاز نیست برای رفتنت توجیه بیاری. مگه زنشی یا خواهرش که میخوای برای کارت دلیل و برهان بیاری. ...

چشم مرسی از راهنمایی هات🤍🥲

به نظر شما واقعا حق دارم که نخوام باهاش ادامه بدم؟ یعنی دلیل درستی دارم ؟