2777
2789
عنوان

قرار با پسری که

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 44 پست
در حد اسم و فامیل و شغل پدر و مادر و ادرس خونه و چند تا بچه ایم 😂😂خاک تو سرم که انقد ساده ام هنوز ...

فامیلی و آدرس چه نیازی بود بدی آخه😐😐😐😐😐🤣🤣🤣🤣  انگار فردا میخواست بیاد خواستگاری که آدرس دادی😐😐😐🤣🤣🤣🤣

باز خوبه شماره ندادی.

ببین اگه آدم بدیه و لاشی برات شر میشه،خودت بسنجش،به آرومی باهاش صحبت کن که نمیشه ادامه بدیم.تمام😂😐

۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰         ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰

اولا اصلا اعتماد به نفس نداشت و خیلی نا امید بود و می گفت یعنی واقعا با من می مونی 

انقد من خاک بر سر بهش امید دادم که دیشب برگشته میگه من مطمئن نیستم واقعا اطلاعاتی که دادی راست بودن یا دروغ باید ببینمت تا مطمئن بشم

چرا انقد من خرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فامیلی و آدرس چه نیازی بود بدی آخه😐😐😐😐😐🤣🤣🤣🤣 انگار فردا میخواست بیاد خواستگاری که آدرس دادی ...

ادرس رو دقیق بهش نگفتم حدودی گفت کجا هستین ، منم حدودی گفتم فلان خیابون 

بخدا خیلی احمق و ساده ام ، تازه فکر کن قرار بزارم خانوادم راحت می فهمن از بس ک من ضایع ام 

پسر بدی نیست ولی خیلی کنجکاوه و چون زیادی نا امید بود من و باهاش حرف میزدم تعجب کرده بود حالا اگ بزارم برم مطمئنم همینجوری نمی شینه ،چون یجورایی خوده احمقم بهش چراغ سبز نشون دادم

ادرس رو دقیق بهش نگفتم حدودی گفت کجا هستین ، منم حدودی گفتم فلان خیابون بخدا خیلی احمق و ساده ام ، ت ...

دیوونه😂😂😂🤣🤣🤣😁😁🥰

باز خوبه دقیق نگفتی خونتونو.

حالا به نظرت پسری هست که آبروی طرفو ببره یا بیار شر بپا کنه یا نه؟؟

یعنی میگی بری چیکار میکنه؟؟

چه چراغ سبزی؟؟

دیوونه😂😂😂🤣🤣🤣😁😁🥰باز خوبه دقیق نگفتی خونتونو.حالا به نظرت پسری هست که آبروی طرفو ببره یا بیار ...

دیوونه نیستم ،خرم خر😂😂😂

نه خیلی سر به زیره ولی چون خیلی از خودش نا امید بود و من احمق هم بهش اعتماد به نفس دادم و گفتم درباره خودت اینجوری حرف نزن حالا با خودش نمیگه چرا این دختره یهو گزاشت رفت؟

قطعا می فهمه من کی ام برا همین میخوام یجوری برم که بگه باشه و راحت قبول کنه و نره کنجکاوی کنه

دیوونه نیستم ،خرم خر😂😂😂نه خیلی سر به زیره ولی چون خیلی از خودش نا امید بود و من احمق هم بهش اعتما ...

خب حالا که سر به زیره یه جوری دلشو نرم کن بگو خانوادم ناراحت میشن و پدرم دعوام میکنه.

چرا تو خواستی اخه😑🤣بگو من مغزه ریده،بخاطر کنکور‌.🤣🤣🤣🤣سنم کمه،نفهمیدم.🤣

حس می کنم خیلی بد دله ، هر موقع میخواد حرف بزنه قسم قران و خدا و اماما رو میگه ،بعد میگم قسم نخور میگه میخوام باور کنی😂

بهش گفتم تا حالا دوست پسر نداشتم میگفت بخدا منم دو ساله ندارم ، نمیدونم کلا نمیخام با پسری باشم چون اصلا موقع خوبی برا اینکارا نیست🥲

حس می کنم خیلی بد دله ، هر موقع میخواد حرف بزنه قسم قران و خدا و اماما رو میگه ،بعد میگم قسم نخور می ...

آره اشکال نداره ها،اشتباه کردی،و راه جبران داری.

کسی که قسم میخوره یه مشکلی داره.

آره اشکال نداره ها،اشتباه کردی،و راه جبران داری.کسی که قسم میخوره یه مشکلی داره.

حالا بهش میگم یکم بهم فرصت بده ، درباره ات فکر کنم 

بهش میگم اگه برگشتم که یعنی میخوام ادامه بدم اگه هم برنگشتم که دیگ بدون رفتم پی زندگیم

تمومش کن. نه به قیافه‌اش علاقه داری، نه خانوادت می‌ذارن بری قرار، نه آینده‌ای براش می‌بینی. دلت بسوزه که چی؟ دلت نسوزه، خودتو قاطی دردسر نکن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!