2777
2789

از محیط کارم خیلی خسته شدم، من معلم زبانم ولی فعلا چون تایم کاریم خالیه اومدم یه شرکت بازریابیه تلفنی. وعده وعید زیاد دادن که درآمدتون فلان میشه بهمان میشه لکسوز میخرید و ازینجور رویا بافیا ولی فعلا که دارن به ازای ۶ساعت کار سه الی ۵ تومن میدن..از طرفی تا نتونی بفروشی هی استرس میدن بهت که چی شده چرا نمیتونی بفروشی؟ حتما ذهنت درگیره..حتما با شوهرت اختلاف داری‌.حتما مشکل داری و ازین حرفا...آخه چه ربطی داره پدسگا.. دو روز در هفته هم تا ۷ شب نگهمون میدارن، من تازه ازدواج کردم اون دو روز که تا میرسم خونه به هیچ کاریم نمیرسم خیلی روحم خستس دلم میخواد یه خورده توی خونه باشم برم ورزش کارامو با خیال راحت انجام بدم..خب به درآمدش احتیاجم دارما ولی خیلی اذیت میشم. از طرفی افتادم به خونریزی دکترم رفتم دارو داده ولی قطع نمیشه..من سه شنبه نرفتم بعد شروع کردن هی زنگ پشت زنگ که بیااا ما رو تنها نذار بیاااا. یه جورایی دارن شرمندم میکنن. آخه بدی هم ندیدم ازشون ولی استرس داره کار خیییلی استرس شدید داره.. بهم فرصت دادن تا شنبه فکر کنم..اما واقعا سر دو راهی موندم

اگه از محیطش خسته‌ای، فشاره روش زیاده، بهت نمی‌سازه، و از طرفی با این پول کم قراره سلامت و زندگی‌تو بزاری وسط، بیخیالش شو. کار باید حداقل یه آرامشی بده، نه اینکه خوردت کنه. بهتره تمرکزتو بزاری رو کاری که بلدی مثل همون زبان، یا یه شغل کم‌استرس‌تر حتی اگه درآمدش موقتا کمتره. این مدل کارا آخرش نه لکسوز میده نه آرامش.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

اگه از محیطش خسته‌ای، فشاره روش زیاده، بهت نمی‌سازه، و از طرفی با این پول کم قراره سلامت و زندگی‌تو ...

موافقم

اسی نمیتونی کلاس خصوصی زبان داشته باشی استرسش خیلی کمتره درآمدشم بهتر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه از محیطش خسته‌ای، فشاره روش زیاده، بهت نمی‌سازه، و از طرفی با این پول کم قراره سلامت و زندگی‌تو ...

تازگی شروع کرده بود به پیشرفتو درست کردن کلیپای اینستاگرامی..خب بدم‌نمیومد چون فیلمم میرفت اینستا و حس میکردم اوووو دارم دیده میشم😆فالوورام یهو خییییلی زیاد شد..ولی بعده چند وقت دلمو زد چون انگار فرصت نمیکردم با شوهرم وقت بگذرونمو همش سر گوشیم بودم تااازه کلی آدمای خز و خیل هم پشت هم دایرکت میدادن..بعدشم خوده اون استرس فروش تلفنی بدجوری روحمو خسته کرده..اینکه هر روز برم ۴۰۰ ، ۵۰۰ بار یک متن تکراری رو برای هرکی که زنگ میزنم بخونم اونا هم هرکدوم یه جور رد کنن..حالا یا بیشعورن فحش میدن یا با شعورن با لحن خوب میگن نه

موافقماسی نمیتونی کلاس خصوصی زبان داشته باشی استرسش خیلی کمتره درآمدشم بهتر

من اصن عاشق زبانم.. قبلا یه آموزشگاه برند میرفتم و تیچر معروفی بودم ولی متاسفانه مشکلاتی پیش اومد و نااااچااااار به ترک اونجا شدم که الهی خدا از باعثو بانیش نگذره هرچند که اون داره واسه خودش مدیریت میکنه اونجا

من اصن عاشق زبانم.. قبلا یه آموزشگاه برند میرفتم و تیچر معروفی بودم ولی متاسفانه مشکلاتی پیش اومد و ...

امیدوارم دوباره یه موقعیت خوب براتون فراهم شه ... ممکنه لازم باشه یکم صبر کنید