2777
2789
عنوان

شراب صدساله

312 بازدید | 12 پست

عشق...!

یک شیشه انگور کنار افتاده ست،،!

که اگر کهنه شود،

مست ترت خواهد کرد...

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شراب ده ساله خرابتم امشو

منم خرابشم 

امروز بعدازظهر شراب زدیم تا بی نهایت  مست کردم ولی گناه نکردم همین خوبه

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

البته تا زمانی که طرف خیانت نکنه

وقتی پای احترام وسط باشه خیانت معنی نداره

خودکشی کرده

آره فهمیدم چه بده، خیر نبینه باعث و بانیش

چه همشعری های خوبی دارید

پریروز این گل ممد نگهبان ساختمون افغانی هست گوشیش افتاد داغون شد 

تو دیوار چرخیدم یکی براش بگیرم از مزدش کم کنیم اون مارک کمیاب بود اینجا پیدا نکردم خلاصه ساری یکی پیدا کردم زنگ زدم خیلی هم تخفیف داد قرار شد با پیشتاز بفرسته

نمیدونم چرا ولی گفتم دیگه

ممنون ولی من ساروی نیستم

باشه فکر کردم اهل ساری هستی 

چرا جواب سوالمو نمیدی پرسیدم نقش باز کردن بابت چی

ممنون ولی من ساروی نیستم

بیخیال ولش حالا که نمیخوای بگی نگو

من فقط کنجکاو شدم و میخواستم دلیلشو بدونم چرا باید نقش بازی کنم ولی حالا ولش دیگه