2777
2789
عنوان

دوستم پیش مردم زد تو سرم

147 بازدید | 4 پست

دیروز با دوستم تو حیاط خوابگاه بودیم یه دفعه ای تصمیم گرفتیم بریم از هایپر خرید کنیم کارتمون پیشمون نبود ما ترکیه دانشجوییم دوستان اینجا یه روش پرداخت با کد ۷ست گفتم ول کن کی حوصله داره بره طبقه ۸ با گوشیت پرداخت میکنی من بهت میزنم پولو منم گوشیم تو اتاق تو شارژ بود 

خلاصه بگم بهتون که رفتیم وسایل برداشتیم تو هایپر رفتیم تو صندوق که اپلیکیشنو باز کرد دیدم به روز رسانی شده یکم فرق کرده یکم طول کشید تا پیدا کنم پشت سر ما هم دو تا اقا وایستاده بودن بنده خداها اصلا هیچی نگفتن که زود باشید و... 

این دوستم پیش اونا نه یه بار دو بار زد تو سرم مثلا به شوخی که گفتم که بریم کارت بیاریم و... اخر دیوونه شدم گفتم ازم ۷ ۸ سال بزرگ تری احترامتو نگه میدارم بسه دیگه بچت نیستم که جلو مردم میزنی تو سرم حالا از دیروز باهمدیگه حرف نمیزنیم و دیشبم دعوت کرد دوست مشترکمون که بیا چایی بخوریم نرفتم 

حق دارم ناراحت بشم ؟ 

بله

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

بستگی داره چه جوری زده باشه ولی در کل کارش جالب نبوده 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره چه جوری زده باشه ولی در کل کارش جالب نبوده

به خدا قسم مو به تنم سیخ شد جلوی مردم دیدی مثلا مامانا بچه کوچیکشون هی میپره اینور اونور مثلا یه تنه نیزنن بهش که دیگه بشین پدرمو دراوردی دقیقا اونطور 

چه رشته ای تو ترکیه میخونید

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚