2777
2789

سلام من الان یکساله دارم اقدام میکنم ولی به علت تحرک سی و هشت درصد و مورفولوزی چهار درصد اسپرم هنوز موفق به بارداری نشدم و برای دومین فرزند اقدام میکنم که متاسفانه شوهرم دچار کم تحرکی اسپرم و مورفولوژی پایین شده من چکار کنم که این ماه دیگه جواب بگیرم بخدا خیلی انتظار سخت و نفس گیره بینهایت رنج اوره وقتی میبینی که بازم موفق نشدی و بازم ماه بعد دردسر داری😢😢😢

عزیزم ان شاالله جواب میگیری بازم الحمدلله شما یکی دارین منو همسرم دو ساله درگیرشیم همسرم اسپرمشیک میلیونه با تحرک صفر !

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
عزیزم ان شاالله جواب میگیری بازم الحمدلله شما یکی دارین منو همسرم دو ساله درگیرشیم همسرم اسپرمشیک می ...

ممنون عزیزم ان شالله به حق حضرت فاطمه خدا درهای رحمتشو به رومون باز کنه و سختیها و انتظارها به پایان برسه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ان شاالله جواب میگیری بازم الحمدلله شما یکی دارین منو همسرم دو ساله درگیرشیم همسرم اسپرمشیک می ...

عزیزم من شوهرم مرداد ماه آز داد اسپرمش سی و هفت میلیون بود من دو ماه بهش خرنوب دادم الان آزمایشش صد و هفتاد تا اسپرم شده ولی تحرکش همش شیش در صد بهتر شد ولی اول به خدا بعدم امید دارم به خرنوب  هر صبح و شب بهش خرنوب میدم با ویتامین ای و ب 6 خدا کنه انتظارها به سر بیاد شما هم درهای امید به روتون باز بشه

عزیزم من شوهرم مرداد ماه آز داد اسپرمش سی و هفت میلیون بود من دو ماه بهش خرنوب دادم الان آزمایشش صد ...

حتما برین دکتر و دارو مصرف کنین ... خرنوب در کنار قرص های شیمیایی استفاده شه

و خدا همین نزدیکیست
امیدتون بخدا منم شوهرم همین مشکلو داشت، واریکوسلم داشت دو بار هم lulکردم نشد،میخواستیم بریم lvf که خ ...

چقدر خوب عزیزم اره شوهر منم واریکوسل سمت چپ داره ولی ساب کلینیکاله خیلی خفیفه دارو بهتر جواب میده تا عمل ان شالله که منم با داروهایی که گفتین جواب بگیرم

دكتر من براي همسرم ويتامين اي نوشت و پنتوكسي فيلين و ال كارنيتين از هر كدوم روزي يكي، مورفولوژيشم ٤ درصد بود حركت كلاس آ ٧ درصد گفت سه ماه استقاده كنه، دوماه استفاده كرد خبري نشد رفت پيش اورولوژي اون براش ويتامين اي نوشت باز با پودر اندروفرتي با كيوتن يه ماه بعدش من باردار شدم حالا نميدونم دقيق تاثير مدوم از اينا بود

راستي اون زمان كه داروهاي دكتر خودمو استفاده ميكرد در كنارش خرنوب، هر روز موز، پودر چهل قلم با عسل، سياه دونه با عسل، زيره با پنير استفاده ميكرد گاهي هم خودم براش معجون درست ميكردم كه توش خرما عسل شير بستني كنجد شيره خرما و دارچين داشت

يه نكنه خيلي مهمم كه وجود داره و ما رعايت كرديم اين بود كه همسرم كلا لباس زيراشو عوض كرد و از اين نخياي ازاد گرفت و هر روز با اب سرد خودشو ميشست

خدايا مرسي😍