2777
2789
عنوان

گروه لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 29 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هستم

ناشناس من حرف بزنیم🙋🏻‍♀️🦋.                     https://daigo.ir/secret/6756131395                              زندگی همینه، یه روز با خنده می‌درخشی، یه روز اشکات تو سکوت شب می‌چکه. پذیرش یعنی با قلب شکسته‌ات آشتی کنی و بگی "تو همین حالم هم قشنگم". تحمل یعنی دلت از غم بترکه، ولی با نفسای لرزون بذاری زمان زخمات رو التیام بده. صبر یعنی تو تاریکی شب، با چشمای خیس به امیدی که میاد دل ببندی 🌙 همه‌مون یه جای دلمون زخمیم، ولی همین زخما قشنگمون کرده. بیا خودمون رو با اشکامون، با دلتنگی‌هامون، با نبودنای سختش، دوست داشته باشیم. عشق، یه نگاه ساده‌ست که دلت رو آتش می‌زنه و بعد آروم می‌کنه 🤍 بذار غم‌ها بیان و برن، زندگی رو با هر قطره اشک و هر لبخند عاشقانه زندگی کنیم 🕊️

سلام منم می‌خوام عضو شم میشه برام لینک بفرستین

درخواست بده تا لینک رو برات بفرستم گلم

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫

میشه منم عضو شم

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
میشه منم عضو شم

سلام عزیزم من با عضو کردنت مشکلی ندارم اما اگه یادت باشه قبلا هم عضو گروه شدی اما نه اراده رژیم داشتی نه اینکه به حرف کسی گوش میدادی به قول خودت تو گروه ما بودی اما میرفتی رژیم میخریدی اینجوری انگیزه باقی دوستان هم خراب میشه

کسی هم که میخواد نتیجه بگیره از این شاخه به اون شاخه نمیپره همونطور که اضافه وزنت یه روز دو روزه نبوده پس انتظار کاهش سریع هم نباید داشته باشی کاهشی به درد میخوره که اصولی لاغر بشی نه یه دفعه ای هر چی سرعت لاغر شدنت بیشتر باشه سرعت برگشتش هم بیشتره

سلام عزیزم من با عضو کردنت مشکلی ندارم اما اگه یادت باشه قبلا هم عضو گروه شدی اما نه اراده رژیم داشت ...

اره به همین نتیجه هم رسیدم بالاخره😓

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

میشه ج بدی لطفا

😭

میشه ج بدی لطفا😭

میارمت تو گروه ولی باید قول بدی تمام تلاشت رو بکنی اما اگه دیدم گزارشت نامنظم بود یا روال سابق رو پیش گرفتی و حرف های دلسرد کننده زدی از گروه خارجت میکنم

لینک رو میفرستم خودت رو به بچه ها معرفی کن وزن فعلی و هدفتم اعلام کن انشاا... که این بار تصمیمت جدی باشه

سلام ،سایه جان چراحذفم کردید ،من که هرشب گزارش میدادم 😔امیدوارم که همه به وزن ایده ال برسیدبابت تما ...

سلام مونا جان ممنون عزیزم🙄مگه خودت نخواستی به رژیم قبلت برگردی

چون گفتی کالری شماری سخته و میخوای به کم خوری برگردی گفتم حتما میخوای از گروه بری که اینطور گفتی😐

سلام ،سایه جان چراحذفم کردید ،من که هرشب گزارش میدادم 😔امیدوارم که همه به وزن ایده ال برسیدبابت تما ...

عزیزم شرمنده از حرفت من اینطور برداشت کردم اگه میخوای ادامه بدی که با همون لینک با یه شماره دیگه وارد گروه شو چون خودم حذفت کردم با این شماره نمیتونی وارد بشی

فقط اینکه نباید با کم خوری پیش بری چون به مرور روی رژیم بچه ها تاثیر میذاره و توقع دارن همونطور که از کم خوری شما چشم پوشی میکنم به اونها هم سخت نگیرم که این کم خوری خدایی اسیب میرسونه 

یکی از اشناها هستش که تو گروه هست و سنشون بالاست و نمیتونن با برنامه کالری شماری کار کنن هر چقدر هم راهنمایی کردم متوجه نشدن اون رو نمیتونم کاری کنم چون چند بار گفتم کم خوری نکنه اما گوش نمیده رودرواسی هم دارم باهاشون اما باقی اعضا باید طبق کالرش شماری پیش برن