2777
2789
عنوان

وقتی عصبی هستین

326 بازدید | 18 پست

‌اینو روزی صدبار بخونید ؛

وقتی عصبی هستید ، جواب آدمای مهم زندگیتون رو ندید👌

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

انقد درست حسابی باشید که وقتی یکی باهاتون آشنا میشه حسرت بخوره که چرا زودتر باهاتون آشنا نشده بود.

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا از همسرمون عصبانی هستیم چجوری جوابشو ندیم وقتی مدام رو مخمون و جلوی چشممون

ببین گل من اولا مهمه مساله بینتون چی بوده 

همونجا جوابشو نده وقتی ک هردو حالتون خوبه کنارهم نشستین اونجا مطرح کن 

وقتی حالش خوبه پذیرشش بالا میره درمقابل حرفهات و شنونده خوبی میشه ولی توعصبانیت نمیفهمه چی میگی گارد میگیره حالا بیا جنگ کن

واصلاهم توخودت نریز عین سمیه ک قورت میدی خودتو میکشه

و مساعل حل ک نمیشن چ بسا بدترهم میشه و ممکنه طرفمون اصلا پی به اشتباهاتش نبره باید حرف بزنین تا حل بشه

طرفت ی ادم عصبی ک زود ازکوره درمیره دیگه؟

ی مقدمه چینی بعد حرفتو بزن

عزیزم الان حالت خوبه دیگه؟

میخوام باهات درمورذ مساله ای صحبت کنم لازمه درموردش باهم حرف بزنیم و حل کنیم 

من ازبابت موضوعی ناراحتم

حرف نزنیم بعدا میشه ی مشکل بزرگ  بعدا باکوچکترین تلنگری یه جنگ بینمون راه میفته 

ازت میخوام واکنش تند نشون ندی و درارامش باهم صحبت کنیم  حل کنیم

(این حرف اونو از موضع دفاعی خارج میکنه)

حالا هرچی دوستداری بهش بگو

یا

عزیزم من از رفتار اون روزت اصلا خوشم نیومداصلا ازت انتظار نداشتم  ... حرفای دلتو بزن درارامش

یا ببین عزیزم من دوسندارم مدام فلان کارو کنی این منو اذیت میکنه 

ببین گل من اولا مهمه مساله بینتون چی بوده همونجا جوابشو نده وقتی ک هردو حالتون خوبه کنارهم نشستین او ...

وقتی اروم بشه بخوام صحبت کنم دوباره گارد میگیره میگه تروخدا دوباره شروع نکن....نمیشه نسخه کلی برای همه پیچید،ادما باهم فرق دارن.... 

وقتی اروم بشه بخوام صحبت کنم دوباره گارد میگیره میگه تروخدا دوباره شروع نکن....نمیشه نسخه کلی برای ه ...

من شرایط شما رو دقیقا داشتم و کاملا درک میکنم شما باید بتونی همون لحظه شوهرتو مدیریت کنی ک بخاطر ترس از تنش هاش کنارمیکشی و نمیتونی حرفهاتو بزنی

اصلا جرأت ندارم جواب همسرمو بدم حتی اگه خودش مقصر باشه

چون آشوب بپا میکنه برا اینکه اعصاب خودم و بچم بهم نریزه سکوت میکنم....

یادگرفتم موقع عصبانیت باهاش دهن به دهن نشم چون من آبرو خیییلی واسم مهمه نه بخاطر خودم؛بخاطر بچم

دوس ندارم بچم بزرگ شد اطرافیان بگن آره پدرومادر این هر روز جنگ و دعوا داشتن🥲

آدم مهمی ندارم تو زندگیم

ادم مهم ک فقط پارتنرو شوهرنیست ک 

تنها ک نیستی ک خدانکرده گلم

میتونه خانواده  یه دوست مهم خاص باشه یاهمکاریاشخصیتی ک خیلی بدردت میخوره باشه

اصلا جرأت ندارم جواب همسرمو بدم حتی اگه خودش مقصر باشهچون آشوب بپا میکنه برا اینکه اعصاب خودم و بچم ...

بچتون چند سالشه

۲ سال و نیم

خداحفظش کنه 

زندگیتون مستقل از بقیس جداهستین یا نزدیک خانواده ها میشینین

اصلا جرأت ندارم جواب همسرمو بدم حتی اگه خودش مقصر باشهچون آشوب بپا میکنه برا اینکه اعصاب خودم و بچم ...

عزیزدلم شما فک می‌کنی بقیه زندگیا گلو سنبلو بلبله

ن جانم همه زندگیا بحثم دارن جنگم دارن روزای قشنگم دارن 

اصلا زنوشوهری ک باهم بحثو مشکلات نداشته باشن بهم حرام میشن

یعنی توهمه زندگیا هست ولی خب ماظاهرقضیه رو میبینیم ازدرونشون ک خبرنداریم

پس بااین نگاه ازحق خودت گذشت نکن نمیخواد بلوا بپا کنی اما حتی شده باپیامک حرفهاتو بزن اینجوری نباشه با سلیطه گری یادبگیره ب کاراش برسه دوروز دیگه بچه توام بزرگ میشه اونم یخواسته هایی داره اگ نتونی جلوی گریه هاشو دادو بیدادش بخاطر ابرو وایسی اصلا نمیتونی مدیریتش کنی بعدا ی بچه سرکش میشه ک اصلا اهمیت بتونمیده بخاطر بقیه سکوت نکن اما هرجور شده حرفهاتو بنحوی بزن

چون خودت ازپا درنیای توام انسانی نمیشه ک نادیده بگیره تو رو

اتفاقا زن محکمی باش ک دوروز دیگه بچت عین تو ضعیف نباشه نتونه ازحقش دفاع کنه تو زندگیش

و یادنگیره اینو خیلی اسیب میبینه عین تو

بذار الگوی خوبی براش باشی

گوربابای حرف مردم

مگه خودشون مشکلات ندارن چسبیدن به زندگی بقیه

اجازه نده اینچیزا باعث بشه تونتونی زندگیتو شوهرتو مدیریت کنی

باید جایگاهتو تو زندگی برای شوهرو بچت روشن کنی یمقدار مرد باید اززنش حساب ببره بچه از مادر حساب ببره ولی باراهش

هرجور شده حتی اگ شلوغ کرد باید حرفاتو بزنی نذار درونت تلمبار بشه و خودخوری و خشم درونت نابودت کنه

عزیزدلم شما فک می‌کنی بقیه زندگیا گلو سنبلو بلبلهن جانم همه زندگیا بحثم دارن جنگم دارن روزای قشنگم د ...

فقط موقع عصبانیت شوهرم،سکوت میکنم

بقیه مواقع حرفمو میزنم قاطعانه 🙃