2777
2789
عنوان

کسی بوده توی اشنا هاتون مفقود بشن و هرگز پیدا نشن⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1703 بازدید | 68 پست
آره یه دختر ۲۰ سالهبیشتر از دوساله پیدا نشدهعقد بوده خانواده اش هم شک دارن کار دامادشون باشهپلیس هم ...

واااای خداوندا صبری به خانواده اش بده

چقدر سخت 

فک کن این همه سال بچه های رو با چنگ و دندون بزرگ کنی که یک روز تو لباس عروس ببینیش اونم اینجور بشه واای

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی این موضوع انقدر نرمال که خیلی از فامیلاتون تجربش کردن

شهر تقریبا کوچیکه همه هم فامیل...... من فقط موضوع این خانم رو به یاد دارم بقیه اش رو اطرافیان تعریف کردن

حالم بده فکر کن اون زن چی حسی داشته چیشده اون لحظه،خانوادش چقدر به این چیزا فکر میکنن و عذاب میکشنکا ...

😔😔

پلیس های ما تو فیلم ها خوبن دنیای واقعی ککشون هم نمی گزه

من دقت کردم وقتی چیزی رسانه ای شد کنی به خودشون نیگیرن وگرنه هیچ ما چندین سال یک بیشرفی ازمون کلاهبرداری کرد همین طور راست و راست راه میره توی خیابون هیچ که هیچ چرا چون پارتی و پول کلفت داره

مادر مادربزرگم (پدری)یه روز میره و دیگه هیچوقت بر نمیگرده یه پیرزن ۶۰ ۷۰ ساله با اینکه آلزایمر هم ن ...

دردناکه ....بیچاره اطرافیانش

بله گمونم حول و حوش ال ۷۷ یکی از پسرای فامیل دانشجو بود زنشم باردار گم و گور شد خانمشم تا ده سالگی ب ...

انتظار خیلی سخته....بیچاره پدر و مادره این وسط چقدر عذاب میکشن واای بچش خداوندا

پارسال تو شهرستان مون دوتا داداش رو همزمان دزدیدن و پیدا نشدن یه دختر رو هم دزدیدن اون هم پیدا نشد

از قصد قبلی اینکارو کردن شاید مشکلی چیزی داشتن دو تا برادر رو باهم دزدین امیدوارم سالم به آغوش خانواده شون برگردن

اره نوه دوست مادر شوهرم زهرا کوچولو ۶ سال پیش گم شد دیگه پیدا نشد

وااااای ۶ سالش بود؟؟؟؟چقدر کم  وااای خدا میدونه این بچه کجاست وچه سرش که نیومده وای وای

سال۸۶؛خواهرِ دوست بابام گم شد و دیگه پیدا نشدحتی جسدشاصلا ازش خبری ندارن

سنش کم بوده؟

۱۷ سال گذشته بیچاره خانواده اش