2777
2789
عنوان

کسی بوده توی اشنا هاتون مفقود بشن و هرگز پیدا نشن⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1703 بازدید | 68 پست

بله

پدربزرگم عموم رو که آلزایمر داشته رو می‌بره واسه گردش مسافرت آب و هواش عوض بشه

یه روز او برادره از اون هتلی که گرفته بودن بی خبر میاد بیرون و دیگه بر نمیگرده

پدربزرگم هم بدون داداشش برمیگرده تهران

هیچوقت هم پیداش نشد

دیگه خانواده اش و بچه هاش از اون روز مراسم یادبود میگیرن براش

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکر خدا پیش نیومده برام ولی اینکه میگی خیلیا مفقود شدن جای تامل داره احتمالا دشمن دارید وگرنه نرمال ...

اره متاسفانه ....مثلا ۳ نفر از اطرافیان رو به دلیل دعواهای خانوادگی که بین شون بوده حالا چه ناموصی چه سر ارث به رحمت خدا رفتن

یا اوایل دهه هفتادیا هشتاد بودش که یک قاتل فراری بودش و خبرش همه جا پیچیده بود و این اخرا اومده بود استان ما قایم بشه که خونه توی شهرمون اجاره کرده بود از یکی از فامیل هامون و ردش رو زده بود وقتی رسیدن نه فامیل ما بود و قاتله بعد مدت ها توی چاه جنازه فامیل بنده خدا ما رو پیدا کردن

و بعد دوتا از بچه های همسایه پدر بزرگم توی کوچه بازی میکزدن مفقوده شدن که مربوط به قاتله بود

و حتی موقع دستگیریش به پلیس شلیک که میکنه به یکی ازفامیلامون که بی خبر فقط رهگذر بوده عبور میکرده همین گلوله باهاش برخورد میکنه و درجا فوت میکنه

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!
وای یه دختر کر و لال بود توشهرمون بعد بهش تجاوز کرده بودن انداخته بودن تو آب سد😭🤦‍♀️

ای وااااای شیطان صفتا چه جور تونستن و دلشون اومده واااای

بیچاره جی کشیده بوده خدایا

باعث و بانیش دستگیر شدن؟

کاش این تاپیک نمیزدی روانم ریخت بهم من پدرم نزدیک بیست سال گم شده البته اعتیاد داشت وقتی رفت ک رفت د ...

متاسفم قصد بدی نداشتم دوست عزیز:)

وااااای ۶ سالش بود؟؟؟؟چقدر کم وااای خدا میدونه این بچه کجاست وچه سرش که نیومده وای وای

نه عزیزم ۲ سالش بود ۶ سال پیش گم شد

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍