2777
2789

وَاللَّهُ يَعْلَمُ مَا فِي قُلُوبِكُمْ 

خدا میگه من میدونم چی توی دلت میگذره، پس انقدر نگران نباش

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه فیلمی دیدی منم چند روز‌پیش به فیلیم‌دیدم خیلییی حالم بد شد هنوز انرژی منفیش‌هست‌روم

یه فیلمی بود که همه باید چشماشونو میبستن . اگه اون موجودو میدیدن میمردن . حالا منه ..خل فکر میکنم اون موجوده بیاد ببینمش میمرم .😐😐😐

دقیقا دو دفعه ای میشه یهویی سرم سبک میشه و حس خواب آلودگی بهم دست میده و دلشوره میگیرم تو چجوری میشی

کاش اینی که میگی بود . حس مرگه . عرق. لرزش . و حس اینکه نمیدونم چه خاکی تو سرم کنم .

دقیقا دو دفعه ای میشه یهویی سرم سبک میشه و حس خواب آلودگی بهم دست میده و دلشوره میگیرم تو چجوری میشی

وایی من دستو پام یخ میکن حالم بد میشه لرز میکنم معمولا تو‌خوابمم اینجوری میشک فشارم میوفته بعد پا میشم یه جوریم اصلا خیلی حالم بد نفسم نمیتونم بکشم بعد جالبیش  اینکه اصلا خوابو بیدارم مامانم یکم اب قند میده حالم خوب میشه میخوابم

فکر کن سر یه رابطه چرت من دوماه همینجوری میشدم دوبارم که چشمام سفید میشد دستو‌پام میلرزید و فقط‌جیغ میکشیدم و انقدر جیغ میزدم چون نفسم بالا نمیومد تا به زور اب میدادن خیلی بد خیلیی بد چون بهم تعرض کرد چندبار اینجوری شدم

یه فیلمی بود که همه باید چشماشونو میبستن . اگه اون موجودو میدیدن میمردن . حالا منه ..خل فکر میکنم او ...

من فیلمش مال این بود که دختر بهش تعرض شده بود و مجبور بود بره تو فاحشه خونه خیلی بد بود خیلی حالمو بدکرد تهش دختر سرطان رحم میگیره میمیره