2777
2789

مثلا من خودم امروز بیدار شدم موهامو اتو کردم همه کارامو کردم ناهار خردم آرایش کردم رفتم تولد با دوست صمیمیم تا ساعت 1:45 اومدم خونه 

Memories pass away, what matters is which ones last.

خونه رو تمیز کردم فقط جاروبرقی موند چون خراب شده شنبه باید ببرم درستش کنم 

حموم رفتم شام درست کردم ظرف شستم

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نام خدا هفت صبح پاشدم صبحانه خوردم . نشستم پای درس تا ۱۱ ، ۱۱ رفتم بیرون جایی کار داشتم ، بعد رفتم خریدای خونه رو کردم ساعت ۲ رفتم سر راه خونه خواهرم یکساعت اونجا بودم ۴ اومدم خونه ناهار گذاشتم پنج و نیم خوردیم ، ظرف هارو جمع کردم ادامه ناهار و گذاشتم برای شام دیگه نماز مو خوندم خوابیدم تا ۱۱ شب تازه بلند شدم دارم کارامو میکنم 😂

بیدار شدم لباسا رو جمع کرد از رو بند اتو زدم آویزون کردم ناهار درست کردم خوردیم  بعد دارزکشیدم دوباره پاشدم دسر و شام درست کردم برا فردا جوجه گذاشتم تو مواد تا شوهرم اومد چند قسمت جان سخت دیدیم تا الان 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

صبح بیدار شدم خونه مو تمیز کردم عصر رفتم بیرون خرید برام خودم ۵۰ شاخه گل رز خریدم 😀لباسایی ک خریده بودم و پوشیدم ببینم چجورین ، شامم رفتم بیرون دوباره یه جیزی خوردم و یکم چرخیدم اومدم خونه تازه ، دست و صورتمو شستم اومدم تو تخت 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

به نام خدا هفت صبح پاشدم صبحانه خوردم . نشستم پای درس تا ۱۱ ، ۱۱ رفتم بیرون جایی کار داشتم ، بعد رفت ...

ماشالا چقدر سرت شلوغ بوده

Memories pass away, what matters is which ones last.

امروز وقت پرو لباس داشتم کنسل کردم...پسرم باشگاه نبردم.. ظرف شستم به اجبار و ناچار بی حوصله غذا پختم

الهه 💔

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

چه تاپیک جالبی 

امروز خونه ی خالم بودم صبحانه خوردیم فیلم دیدم بعد اومدم خونه ی خودمون بعد رفتم حموم بعد با دوستم رفتیم بیرون شام خوردیم بعد اومدم خونه الانم ناهار و که ظهر نخورده بودمو الان داشتم میخوزدم