2777
2789
عنوان

امشب با گارسون دعوام شد

470 بازدید | 39 پست

یه مجموعه ی تفریحی بودو ما میخاستیم بریم اونجا سرویس بهداشتی . داشتیم پارک میکردیم ک یهو یه نفر از افراد اون مجموعه یعنی مثل نهگبان ن گارسون، اومد گفت چرا اومدین اینجا و ما توضیح دادیم بعدش یهو گفت جای شما اینجا نیس 

منم باهاش بحثم شد خیلییی دعوا کردیم😐 انقد حالم بده الان … جلو نامزدم حس میکنم خیلی کارم زشت بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارت زشت بوده خدایی اگه خیلییییی دعوا کردی و هی کل کل کردیشوهرت دسته بیل بود؟

ببین من چون جلونشسته بودم از شیشه ی سمت من داشت باهامون حرف میزد ک منم جوابشو دادم 

الامم خیلی عذاب‌وجدان دارم 

ببین من چون جلونشسته بودم از شیشه ی سمت من داشت باهامون حرف میزد ک منم جوابشو دادم الامم خیلی عذاب‌و ...

حالا دیگه شده ولش کن سعی کن بهش فک نکنی

ولی برات عبرت بشه بیرون با هیییچکس دهن به دهن نشو  خیلی چیپه کلا.اگه موضوعیه که بشه ازش گذشت گذر کن

دعوا؟!! همسرتون باید صحبت میکردن ..درضمن چرا جاتون اونجا نیست؟!!!

اره … گفتم تو کی باشی ک تعیین کنی جای ما کجاست. گفت مجموعه ماله خودمونه ( نبودد) اگه میبود هم چون مثل پارک هست و محیط عمومیه حق نداشت بگه 

نامزدم بیچاره پیاده شد و داشت دعوا میشد خیلی ناراحتم 

اره … گفتم تو کی باشی ک تعیین کنی جای ما کجاست. گفت مجموعه ماله خودمونه ( نبودد) اگه میبود هم چون مث ...

مهم نیست دیگه...عجب ادم هایی پیدا میشن

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
بعصی مکان ها استفاده از سرویس بهداشتی و امکانات فقط برای مشتریاشونه

نع اینطوری‌نبود جایی ک رفتم مثل پارک بود 

ما تو یه استان مرزی و خیلی عقب مونده زندگی میکنیم. نمیدونم منظورشو بد رسوند و بلد نبود حرف‌بزنه یا دنبال دعوا بود نمیدونم 

اره … گفتم تو کی باشی ک تعیین کنی جای ما کجاست. گفت مجموعه ماله خودمونه ( نبودد) اگه میبود هم چون مث ...

تو محدوده ی رستورانا و جاهای تفریحیخ خاص یه نفرو میزارن اجازه پارک نده تو اون محدوده.خب حق داشته و نباید بحث میکردی

چقد بد حرف زدی