2777
2789
عنوان

یخ زدیم بابامثلا اخرای بهاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 93 پست
نه خدانکنه الا فصل میوه اس .کلا منطقه ما سرد .تو تابستون هم خبری از کولر پنکه نیست

اخه گفتن اردبیل برف اومذه

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تو سنندج یخ زدیم

فره سرده والا کانال شارسنه ایوت تا دوشنبه هوا هرواسه

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

نه خدانکنه الا فصل میوه اس .کلا منطقه ما سرد .تو تابستون هم خبری از کولر پنکه نیست

تازگیا سبلان برف اومده 

سرما اردبیل بخاطر همونه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
اگه توی گرمای بالای ۵۰درجه خوزستان زندگی میکردی میفهمیدی الان تو بهشتی خبر نداری گلم

اینجا هواش این فصل سال معتدله نه گرمه نه سرد ولی الان خیلی سرده مثل پاییز زمستونه

اخه گفتن اردبیل برف اومذه

وقتی برف میاد کوه سبلان 

هوا یخ میکنه تو این فصول برا اردبیل

جدیدا برف اومده

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
اینجا هواش این فصل سال معتدله نه گرمه نه سرد ولی الان خیلی سرده مثل پاییز زمستونه

خوب خیلی خوبکه میدونی ما از ۱۳بدر تا حالا کولر روشنه  تا آخرای آبان هم همین رواله فکرش رو بکن اینقدر گرمه اگ ساعت دوازده ظهر بری تو حیات بگردی نفس تنگی میگیری از شدت گرما