2777
2789
عنوان

بعضیا تو این سایت چشونه واقعاً

317 بازدید | 32 پست

ببین اصلا بحث من سر راهنمایی گرفتن برای انتخاب اسم دوقلوهامه

اومدن پست گذاشتن، میخواستی پرنسس هم بزایی انقد نباید وسواس به خرج می‌دادی و مهم تربیته و شماها دنبال اسم خاصین و..

یعنی چی آخه ؟

مگه من گفتم می‌خوام برای پرنسس اسم بزارم؟

مگه گفتم یه اسم خاص و تک میخوام؟

مگه من منکر اینم که تربیت مهمه؟

یعنی واقعاً یسریا رد دادن..

خیلی راحت نه مراعات حال یه مادر رو میکنن+ اینکه ذوقشم کور میکنن این خیلی جالبه!

من که ناراحت نشدم، ولی کاشکی اینجور آدما که دنبال یه چیز کوچیکن که گندش کنن و خیلی راحت قلب آدما رو میشکنن، چه توی مجازی چه واقعیت دیگه سر راه زندگی هیچکدوممون قرار نگیرن و اینجوری احساساتمون رو توی مشتشون نگیرن..

🩷💍🩺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا انگار عنوان رو که میخونن ، بدترین و ناراحت کننده ترین جواب ممکنو پست میکنن

انقدر که بعضی پستا آدمو ناراحت می‌کنه 

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

توجه نکن

اسم بچه مهمه

اسم جای خودش

ادب و تربیتم جای خودش

این آدما قدرت تقکیک مسائلو ندارن انگار

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

حق خالص

من قبلا چند تا تاپیک داشتم ، البته تاپیک 98/99 نه ها اونموقع خوب بود ، همین یکی دو سال اخیر

یادمه ی کلام تو یکیش گفتم شهر غریبم وقتی از شهرمون میام چند روز دلتنگ خانوادمم حسابی و اشکام ناخودآگاه همش سرازیره و اینا..

یکی میگفت وقتی بچه اید ازدواج نکنید

اون یکی میگفت عرضه ندارید مستقل نشید

یکی دیگه میگفت اسم لوس بودنو دلتنگی نذار شوهرت حالش بهم نمیخوره

چند بار این اتفاق افتاد یاد گرفتم دیگه تاپیک نزنم اگه نمیخوام حالم خراب تر بشه.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

ولشون کنحالا بگو اسم های مورد نظرت چیه؟اصن دخترن یا پسر؟🫠

دخترن🥲

چند تا اسم مورد نظر من و همسرم بود که بینشون گیر کرده بودیم البته میخواستم نظر بقیه رو هم بدونم که بلکه اسمای قشنگتری به چشمم بیاد.

آسمان - نیلگون 

ترمه- ترنج

طنین- ترانه

ملودی- ملورا

سوفی - سانلی

بیسان - باوان

اینا بودن فکر کنم..

🩷💍🩺

من قبلا چند تا تاپیک داشتم ، البته تاپیک 98/99 نه ها اونموقع خوب بود ، همین یکی دو سال اخیریادمه ی ک ...

می‌دونم واقعا 

اگه آدما میدونستن یه حرف به نظر خودشون ساده، چقد می‌تونه توی ذهن یکی تکرار بشه و چقد می‌تونه باعث آسیب به روان اون فرد بشه، هیچوقت اینجوری صحبت نمیکردن.

بهترین کارو می‌کنی..

🩷💍🩺