واقعا نمیدونم چرا مثلا جایی میریم با دوستام یا کلا خانواده با اینکه دوستام هم اندازه من خشگلن یا حتی خش هیکل تر ولی همه جذب من میشن و هر کسیم که بخوام حتی اگه لاشی ترین باشه واسه من بهترین پسر دنیا میشه یا خواستگارم میشه نمیدونم چرا بخدا دارم راس میگم🫥🫥🫥🫥🫥
دوستم گف ت مهره مار داری اولش مسخرش کردم ولی واقعا جدیدا حس میکنم مهره مار دارم
به نظر شما درسته؟
Memories pass away, what matters is which ones last.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پوستم خیلی سفیده ، چشماش گربه ای کشیده هست و بینیم باربی طوره که میگن عملیه لبامم خوبه غنچه ایه و موهامم بلنده تا روی باسنم و خرمایی هست و قدم 170 اندامم ساعت شنی هست ولی یکم پهلو دارم
Memories pass away, what matters is which ones last.
اعتماد به انرژی های زنانه باعث می شود افراد به خرد درونی خود اعتماد کرده و از خلاقیت خود برای رسیدن به اهدافشان بهره ببرند. این انرژی از لحاظ اجتماعی قدرت همکاری را بالا برده و باعث ایجاد روابط اجتماعی قوی تر و با کیفیت تر می شود. در آخر برای تبدیل شدن به زن آلفا باید انرژی زنانه را در خود تقویت کنید.