2777
2789

واقعا نمیدونم چرا مثلا جایی میریم با دوستام یا کلا خانواده با اینکه دوستام هم اندازه من خشگلن یا حتی خش هیکل تر ولی همه جذب من میشن و هر کسیم که بخوام حتی اگه لاشی ترین باشه واسه من بهترین پسر دنیا میشه یا خواستگارم میشه نمیدونم چرا بخدا دارم راس میگم🫥🫥🫥🫥🫥

دوستم گف ت مهره مار داری اولش مسخرش کردم ولی واقعا جدیدا حس میکنم مهره مار دارم 

به نظر شما درسته؟

Memories pass away, what matters is which ones last.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه چهره ات رو توصیف کنی چجوریه

پوستم خیلی سفیده ، چشماش گربه ای کشیده هست و بینیم باربی طوره که میگن عملیه لبامم خوبه غنچه ایه و موهامم بلنده تا روی باسنم و خرمایی هست و قدم 170 اندامم ساعت شنی هست ولی یکم پهلو دارم 

یعنی چی عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی

اعتماد به انرژی های زنانه باعث می شود افراد به خرد درونی خود اعتماد کرده و از خلاقیت خود برای رسیدن به اهدافشان بهره ببرند. این انرژی از لحاظ اجتماعی قدرت همکاری را بالا برده و باعث ایجاد روابط اجتماعی قوی تر و با کیفیت تر می شود. در آخر برای تبدیل شدن به زن آلفا باید انرژی زنانه را در خود تقویت کنید.

پوستم خیلی سفیده ، چشماش گربه ای کشیده هست و بینیم باربی طوره که میگن عملیه لبامم خوبه غنچه ایه و مو ...

پس خوشکلی که همه دوستت دارن  و این جذابیت به زیبایی چهره ات ربط داره و طبیعیه که جنس مخالفا رو جذب کنی 

اعتماد به انرژی های زنانه باعث می شود افراد به خرد درونی خود اعتماد کرده و از خلاقیت خود برای رسیدن ...

اره خیلی روابط اجتماعی خوب هست 

و اینکه هر پسری جذب من میشه با اینکه خودم 17 سالمه ولی اونا همه 25 به بالان 

همسن خودم سمتم نمیاد🫥🫥

اعتماد به انرژی های زنانه باعث می شود افراد به خرد درونی خود اعتماد کرده و از خلاقیت خود برای رسیدن ...

من زیاد از انرژی زنانه چیزی نمیدونم،،باید بیشتر بررسی کنم

ولی تا جایی ک میدونم وقتی این انرژیت بالا باشه ب چشم دیگران جذابی

کاریزما هم خیلیا کاریزمان،،یعنی اعتماد بنفس دارن،،ارتباط چشمی دارن ،،خیلی خجالتی نیستن،،ادما جذبشون میشن

پس خوشکلی که همه دوستت دارن و این جذابیت به زیبایی چهره ات ربط داره و طبیعیه که جنس مخالفا رو جذب ک ...

مرسی عزیزم نظر لطفته عکسمو بزارم ببینی؟

من زیاد از انرژی زنانه چیزی نمیدونم،،باید بیشتر بررسی کنمولی تا جایی ک میدونم وقتی این انرژیت بالا ب ...

من زیاد خجالتی نیستم ولی اعتماد به نفسم خیلی پایینه ولی جلوی دیگران بالا نشون میدمش