مم مجردم فعلا ولی از مسافرت زیاد خوشم نمیاد چون تو ماشین تحمل ندارم بالا هم میارم دیگه بعد اون باید ۳ روز بگذره تا ریکاوری شم🥴🥲خالم همیشه میگه ی شوهری گیرت میاد همیشه میگه بیاا بریم بیرون تو نمیری اونم نمیسازه بات😂😅
بعله صد در صد. خب راه حل داره برای اینکه تو ماشین بالا نیاری
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
خب اگه اونم خیلی به سفر علاقهمند نباشه یعنی درحدی علاقهمند نباشه که باعث اذیتش نشه نه
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قرصم میخورم خب ولی بازم گیج و منگی خودمو دارم ب حدی ک بیحس میشم اصلا لذت نمیبرم از مسیر خیلی بدم میا ...
معده ت رو نباید سنگین کنی ــ ـلیاس کلفت وتنگ نباید بپوشی. فقط لب پنجره باش و. هر چنند وقتی ماشینو نکه دار تا هوات تازه بشه
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
دقیقا همین کارارو میکنن مامان بابام ولی باز بد قلقمو اصلا هم دست خودم نیس از بچگی اینطوری بودم حتی س ...
اوویی. قرص ماشین میخوری؟
نه این خودش مشکل نیست. خیلیا سفر و ماشینسواری دوست ندارن. اگه طرف مقابلت بفهمه و قبول کنه، هیچ مشکلی پیش نمیاد. ولی اگه هی بخواد زور بزنه یا نپذیره، ممکنه دعوا بشه. پس مهم اینه تو رابطه با هم هماهنگ باشین.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!