2777
2789
عنوان

بله برون زهر ماری

865 بازدید | 44 پست

سلام دوستان لطفا نظر بدید 

من دارم نامزد میشم چند روز دیگه بله برونمه مادر شوهرم تا به اینجا خیلی سنگ انداخته و حرفا زده که دل خوشی ازش ندارم کامل توضیح نمیدم فقط اینو بگم تو همین مدت کم تو خواستگاری و اشنایی و اینا خیلی اذیت کرده 

الان مشکل من اینه که من حدود ۱۰۰ میلیون هزینه کردم برای بله برونم بهترین چیزا رو تدارک دیدم از چندین مدل غذا گرفته تا میوه و شیرینی و گیفت و جایگاه عروس داماد و همه ی اینا 

بعد امروز شوهرم گفت مامانم رفته برای خنچه ی نامزدیت خرید کنه (ما اصولا رسم داریم عروس رو میبریم برای خرید خنچه) منم چیزی نگفتم به روی خودم نیاوردم گفت رفتن با خواهرم امام زاده حسن گفتم باشه شب دیدم برای من چند تا عکس فرستاده به کیف خیلی خیلی معمولی که معلوم بود از دست فروش خریده و یه کفش خیلی پیر زنونه کرم قهوه ای با یه قواره چادر 

من خیلی ناراحت شدم ولی چیزی نگفتم 

من همیشه روی پای خودم وایسادم و کار کردم همیشه بهترین چیزا رو میخریدم برای خودم تمامی کیف و کفشام برندن و داخل جعبه ن و شناسنامه دارن تعریف از خود نیست اتفاقا من خیلی خاکی ام ولی از این مدل رفتار و خرید ناراحت شدم 

شوهرم قراره وسایل خنچه و خریدا رو بیاره خونه مون بدیم برای تزئین حالا من میخوام وسایلایی که گرفتن رو سر میز خنچه ها نذارم چون واقعا آبروم پیش فامیلای میره نظر تون چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین اولش چیزی نکی دیگه برات خیلی بد میشه بگو وای عزیزم این چیه حالا من گفتم دیگه اینکه خودمو نبردن حتما چیزای خیلی خوبی میگیرن توکه میدونی هم فقط مارک خرید میکنم حالا اینارو مامانت بگو نیاره بهتره خخودم میرم خرید خانوادم بفهمن برام زشت میشه

اگر اختلاف طبقاتی اذیتت میکنه همین الان تموم کن این رابطه رو...

چون خواه ناخواه روی همسر شماهم تاثیر داره تو اون خانواده و بااون رفتار بزرگ شده و زندگی کرده

شاید بعد ها سر خرید هدیه..رفتارن و...بازم ب مشکل بخورین...

و دوم اینکه خواسته هاتون و مستقیم ب طرف مقابل بگید..

ممنون از خریدشون اما من دلم میخواد سلیقه خودم باشه 

وقتی چیزی نگفتین و اونا خودشون خریدن 

الانم زشته استفاده نکنید ازشون 

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉