سلام دوستان لطفا نظر بدید
من دارم نامزد میشم چند روز دیگه بله برونمه مادر شوهرم تا به اینجا خیلی سنگ انداخته و حرفا زده که دل خوشی ازش ندارم کامل توضیح نمیدم فقط اینو بگم تو همین مدت کم تو خواستگاری و اشنایی و اینا خیلی اذیت کرده
الان مشکل من اینه که من حدود ۱۰۰ میلیون هزینه کردم برای بله برونم بهترین چیزا رو تدارک دیدم از چندین مدل غذا گرفته تا میوه و شیرینی و گیفت و جایگاه عروس داماد و همه ی اینا
بعد امروز شوهرم گفت مامانم رفته برای خنچه ی نامزدیت خرید کنه (ما اصولا رسم داریم عروس رو میبریم برای خرید خنچه) منم چیزی نگفتم به روی خودم نیاوردم گفت رفتن با خواهرم امام زاده حسن گفتم باشه شب دیدم برای من چند تا عکس فرستاده به کیف خیلی خیلی معمولی که معلوم بود از دست فروش خریده و یه کفش خیلی پیر زنونه کرم قهوه ای با یه قواره چادر
من خیلی ناراحت شدم ولی چیزی نگفتم
من همیشه روی پای خودم وایسادم و کار کردم همیشه بهترین چیزا رو میخریدم برای خودم تمامی کیف و کفشام برندن و داخل جعبه ن و شناسنامه دارن تعریف از خود نیست اتفاقا من خیلی خاکی ام ولی از این مدل رفتار و خرید ناراحت شدم
شوهرم قراره وسایل خنچه و خریدا رو بیاره خونه مون بدیم برای تزئین حالا من میخوام وسایلایی که گرفتن رو سر میز خنچه ها نذارم چون واقعا آبروم پیش فامیلای میره نظر تون چیه