2777
2789

دخترا چند وقت پیش خونه پدربزرگم بودم پسری که دوسش دارم اما نمیدونه همون به اصطلاح کراشم هم اومده بود عیادت پدر بزرگم...با عمم که داشت حرف میزد چشاش رو من بود بعد منم اول نگاش نمیکردم یهو زل زدم بهش ...اونم نگاشو هی ادامه داد کلا خیلی بد زل زده بودیم به هم...در حدی که عمم اول صداش زد نشنید صداشو و دوباره که صداش زد با لکنت جوابشو داد..منم بعد اون نگامو دزدیدم ازش....

الان اعصابم خورده که چرا زل زدم بهش ...پیش خودش نگه دختره شل وله 

به نظرتون این حرکتمو چی تفسیر کرده؟من اصلا بلد نیستم با پسر مورد علاقم رفتار داشته باشم

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

مبارکه😁

الان فکر میکنه نخ دادی

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

مبارکه😁الان فکر میکنه نخ دادی

وای نگوووو

یعنی میگه نخ دادم؟

من نمیخوام فک کنه از اون دختراییم که سریع نخ میده خاک تو سرممم این چ کاری بود کردم

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نگوووویعنی میگه نخ دادم؟من نمیخوام فک کنه از اون دختراییم که سریع نخ میده خاک تو سرممم این چ کار ...

حبیب لیسانسه ها رو دیدی؟ پسرا همشون اینجورین ولی اکثرا لو نمیدن نگران نباش اینارو نمیگه الان فکر میکنه چجوری بهت نزدیک بشه از رو تجربه بهت میگمااا🥴

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

یادش بخیر من و پسرعمه مادرم همیشه نخ هم میشدیم و حیف نشد ب هم برسیم خیلی دوسم داشت ازبچگی تا وقتی زن ...

الهی عزیز دلم💔

فوت شدن؟

حبیب لیسانسه ها رو دیدی؟ پسرا همشون اینجورین ولی اکثرا لو نمیدن نگران نباش اینارو نمیگه الان فکر میک ...

😂😂😂

من فک کردم اینجوری میخم شده اونم شاید عاشقم شده

الهی عزیز دلم💔فوت شدن؟

اره سال۱۴۰۱تصادف کرد۱۰تیر،سی سالش بود خیلی هم خوشگل خوشتیپ،از ده سالگی دوسم داشت و بیست سالگیش دیگ زنگم زد یادش بخیر😭😭واقعاالان قلبم تیرکشید 

اره سال۱۴۰۱تصادف کرد۱۰تیر،سی سالش بود خیلی هم خوشگل خوشتیپ،از ده سالگی دوسم داشت و بیست سالگیش دیگ ز ...

خیلی متاسف شدم خدا رحمتش کنه روحشون شاد گلم

ببخش یادآور روزای تلخی برات شد تاپیکم

وایی منم دقیقا همین اتفاق برام پیش اومده ، اما اینجوری بود که اول پسره نگاه کرد بعد من خودم عین این اصکولا  زل زدم بش نه از اینکه نخ بدم از سر اصکولی بعد اون الان فک میکنه من عاشق سینه چاکشم همیشه یجوری نگام میکنه نمیدونم چیکار کنم خیلی حس بدی دارم حس بی‌ارزشی و اویزون بودن😭😑

و در من منی ماند که در شوق هیچ ندارد...

خیلی متاسف شدم خدا رحمتش کنه روحشون شاد گلمببخش یادآور روزای تلخی برات شد تاپیکم

مرسی عزیزممم فداتشم،اگردوسش داری دوست داره چ عیب داره بذار بفهمه اصلا هم زشت نیست شل و ولی هم نیست 

وایی منم دقیقا همین اتفاق برام پیش اومده ، اما اینجوری بود که اول پسره نگاه کرد بعد من خودم عین این ...

منم همینمممم

خاک تو سرم هی نگاش نمیکردماااا

یهو محو چشاش شدم

اونم دیگ از خداش بود هی نگاشو ادامه داد...

همش میگم نکنه بگه دختره نخ میده و شل هست😭

به خدا تقصیر خودشم بود اول...رفتاراش یه جوری بود که مامانمم می‌گفت چرا بد نگات میکنه...منم کنجکاو شدم واکنشش ببینم

مرسی عزیزممم فداتشم،اگردوسش داری دوست داره چ عیب داره بذار بفهمه اصلا هم زشت نیست شل و ولی هم نیست

نمیدونم احساسش چیه که عزیزم...من دوسش دارم ....

مامانم قبل این حرکت زل زدنم بهش بهم میگفت این پسره تو رو می‌دیده محو می‌شده و بدم میاد از نگاش

منم دلو زدم به دریا به چشماش خیره شدم اونم هی ادامه داد ...و کلا حواسش پرت شد...

نمیدونم الان کارم درست بود ..نبود...پیش خودش فکر بد میکنه یا نه

منم همینممممخاک تو سرم هی نگاش نمیکردماااایهو محو چشاش شدماونم دیگ از خداش بود هی نگاشو ادامه داد... ...

دقیقا منم می‌ترسم بره بگه دختره انقد عاشقمه همیشه نگام میکنه هرروز میاد از جلو مغازمون رد میشه پیگیره منه ، اخه لامصب واقعا بیشتر اوقات باید از اون مسیر رد شم😭😑🤦🏻‍♀️

و در من منی ماند که در شوق هیچ ندارد...