2777
2789
عنوان

بلیت قطار تیرماه کی پیش فروش میشن

185 بازدید | 11 پست

خردادو نرسیدم بگیرم تیر هم میترسم زود فروش برن چکار کنم اصن چه روزی پیشفروش میشن کسی میدونه

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مطمئنی گلم

همیشه بین ده تا پونزده روز ب ماه بعدی میزارن 

احتمالا کل تابستون پیشفروش کنن

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
سلام درخصوص بلیط شما خبردار شدین کی هست ، منم تاپیک زدم گفتم ۲۰ ولی داخل سایت ها خبری نیست ؟

سلام آره هیچ خبری نیس فق گفتن ۲۰ام ببعد احتمالا ۲۴باشه 

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
سلام آره هیچ خبری نیس فق گفتن ۲۰ام ببعد احتمالا ۲۴باشه

۲۴هم تعطیله

ان شالله که شروع هفته باشه واقعا،چون من جا رو رزرو و اوکی کردم ، از بس منتظر قطار موندم چون اولویت اولم بود، هواپیماهم از دست دادم تکمیل ظرفیت شده 

پارسال ۲۹ خرداد، برا اول تیر تا ۱۶ تیر باز شده ، خب چرا انقدر قطره چکونی کردن بعدم اگه کسی بخواد صبر ...

وااای نکنه بذارن ۲۹ پیش فروش رو

منم مشهد هتل رزرو کردم منتظرم پیش فروش بشه بگیرم 

تازه اگه بلیط گیرم بیاد و شیراز مشهد هم که ظرفیتش کمه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
منتظر بلیط نباشین از الان همشون فروخته شدن برای تابستان

واااای نگوووو

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️