2777
2789
عنوان

کیا گلدوزی بلدن بیان بگن از تجربه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 32 پست
خب پس دستی بر اتش داری .خیلی زود راه میفتی .💖🌹

ممنونم گلم

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
جدی میگی!؟ جواهر دوزی سخت نیست کارش؟؟

اره جواهر خیلی بهتره من برای یه مزون کار میکردم خیاطی با من جواهر دوزیش با یکی از دوستام بود ولی گلدوزی واقعن کاربردی نداره

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره جواهر خیلی بهتره من برای یه مزون کار میکردم خیاطی با من جواهر دوزیش با یکی از دوستام بود ولی گلد ...

اره درست میگی فقط میشه رو چیزای جزئی مثل بعضی کیسه ها ی پارچه ای و لباسا جانماز و… کار کرد به نظرم تابلو شماره دوری و‌گلدوزی خوب نیست خب چه کاریه تابلو نقاشی بهتره !! میشه راجب خیاطی بگید؟ 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
اره درست میگی فقط میشه رو چیزای جزئی مثل بعضی کیسه ها ی پارچه ای و لباسا جانماز و… کار کرد به نظرم ت ...

خیاطی خیلی خوبه ...من الان باردارم تعطیل کردم‌ ولی همچنان مشتری هست رنگ میزنن ...الآنم بیشتر واسه خودم دارم میدوزم چون بیکارم خیلیییی‌خوبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیاطی خیلی خوبه ...من الان باردارم تعطیل کردم‌ ولی همچنان مشتری هست رنگ میزنن ...الآنم بیشتر واسه خو ...

نمی دونم چرا حوصلم نمیشه شایدم علاقه ندارم ،شما علاقه داشتید و دارید احتمالا

نمی دونم چرا حوصلم نمیشه شایدم علاقه ندارم ،شما علاقه داشتید و دارید احتمالا

منم اولش دوست نداشتم رفتم سراغ گلدوزی ..دیدم درآمد ندارع خیاطی رفتم...وقتی رفتم متوجه شدم کاملن روحیه م هنری هستش...نمیدونم شاید نتیجه کارمو می‌دیدم توی تن خودم یا بقیه بهم لذت میداد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم اولش دوست نداشتم رفتم سراغ گلدوزی ..دیدم درآمد ندارع خیاطی رفتم...وقتی رفتم متوجه شدم کاملن روحی ...

جدی چه جالب که گلدوزی رو هم تجربه کردین منم مثل شما روحم هنریه عاشق عکاسی و نقاشی  خیاطی هم که بلدم گفتم گلدوزی هم حرفه ای یاد بگیرم برای حس خوبش و درآمدش 

جدی چه جالب که گلدوزی رو هم تجربه کردین منم مثل شما روحم هنریه عاشق عکاسی و نقاشی خیاطی هم که بلدم ...

من الان دلم میخواد نقاشی روی سفالم انجام بدم ولی میترسم رنگ‌ واسه نی نی بد باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من الان دلم میخواد نقاشی روی سفالم انجام بدم ولی میترسم رنگ‌ واسه نی نی بد باشه

من انجام میدم نه اصلا بو نداره رنگ اکرولیک بخر 

جدی و جالب اره باید وسایلشو‌بگیرم

اره 🤣شریک هنری منی شما 

دقیقن🤣حس میکنم اردیبهشتی یا شهریوری هستی 😅

نه اسفندم‌خودت چی

اردیبهشتیم‌🥰🥰

ای جانم موفق باشی دخترم اردیبهشتیه اما کوچیکه😘