2777
2789

خانما به نظرتون ارزش داره یادش بگیرم به طور حرفه ای به عنوان شغل میشه بهش نگریست؟ کلا هر تجربه ای دارید بگید دعاتون می کنم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

من به عنوان شغل استفاده نمیکنم 

قدیم توی مدرسه یاد گرفتم روی بعضی از لباس بچه ها میزنم خوشگلیشونو صد برابر میکنه 

ولی اگه علاقه داشته باشی خیلی خوبه 

همچنین حوصله و گردن و چشم 😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به عنوان شغل استفاده نمیکنم قدیم توی مدرسه یاد گرفتم روی بعضی از لباس بچه ها میزنم خوشگلیشونو صد ...

دنبال درآمدزایی هستم از خونه گزینه بهتری به ذهنم نرسید🥺 چقد جالب که از هنر دوران مدرستون تا الان استفاده می کنید واقعا قشنگ می کنه لباسارو 😍😍

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
جواهردوزی و گل های حجمی برای لباس خیلی بهتره .گلدوزی به نظرم خیلی طرفدار نداره .

جدی میگی!؟ جواهر دوزی سخت نیست کارش؟؟

دنبال درآمدزایی هستم از خونه گزینه بهتری به ذهنم نرسید🥺 چقد جالب که از هنر دوران مدرستون تا الان اس ...

بنظرم جواهر دوزی و شماره دوزیم خوبن همراه باهاش اگر یاد بگیری 

الان دوست من شماره دوزی میکنه میفروشه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
نه اصلا .اگه اینستا داری ،دنبال کن اموزش های خیلی خوبی دارن .یکمی ظرافت و سلیقه میخواد

پس برم تو کارش 

بنظرم جواهر دوزی و شماره دوزیم خوبن همراه باهاش اگر یاد بگیری الان دوست من شماره دوزی میکنه میفروشه

اره اولین چیزی که یاد گرفتم شماره دوزیه الانم قراره جواهر دوزی یاد بگیرم میشه بپرسم دوستت چطوری میفروشه شماره دوزیاشو ؟ من کلی طرح زدم ولی نمی دونم چیکارشون کنم رو یه پارچه هستن

اره اولین چیزی که یاد گرفتم شماره دوزیه الانم قراره جواهر دوزی یاد بگیرم میشه بپرسم دوستت چطوری میفر ...

والا دقیق نمیدونم دوست نزدیکم نیست اخه 

ولی قبلا داشت میگفت انگار پیج داره بعضیاشو تابلو کرده بعضیاشو میزنه رو لباس میفروشه 

دوستا و اطرافیانم میخرن ازش 

حتما .حداقل میدونی تلاش کردیو دست روی دست نذاشتی .

مرسی عزیزم اتفاقا خواهرم پرسیده بود اگه جواهردوزی بلدی برات چندتا کار دارم گفتم نه فقط شماره دوزی 

والا دقیق نمیدونم دوست نزدیکم نیست اخه ولی قبلا داشت میگفت انگار پیج داره بعضیاشو تابلو کرده بعضیاشو ...

چه جالب مرسی عزیزم