من دخترم و با مردی دوستم که منو از هفته دوم دوستی به مادرش و خواهرش معرفی کرد رابطمون خوب بود نمیگم عالی مثل همه رابطه ها بالا و پایین داشت چندبار دعوا کردیم و من تو دعوا حرفای بدی بهش زدم و نقطه ضعفاشو به روش آوردم از بی توجهیش خسته شده بودم صبح بخیر نمیگفت یا تو طول رور زیاد زنگ نمیزد گاهی ساعت ۷ شب زنگ میزد رابطمون سرد شد کات کردیم دوباره پیگیرم شد و آشتی کردیم متوجه حساسیت های الکی خودم شدم و ....خلاصه این آدم تو ابراز علاقه کلامی خیلی ضعیفه ولی تو عمل خوبه بد نیست اینجوری که چندروز پیش منو برد خونه مادر پدرش و با برادر بزرگترش آشنا شدیم با رفیق صمیمی ش و خانومش برخورد داریم کنارم آرومه میگه بعد تموم شدن درست برو فلان رشته رو بخون خودم هزینش میدم بعدش بیا باهم کار کنیم ایرادش اینکه با اینکه میدونه گل دوست دارم تاحالا برام نگرفته تنها هدیه ای ک ازش گرفتم هدیه تولدم بود😂 وضعش هم خوبه اختلاف سنیمون هم ۱۶ ساله شما خانوما بگین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.