2777
2789
عنوان

خانومای متاهل نظرتون چیه

307 بازدید | 28 پست

من یه خواهرشوهر مجرد دارم که ازمون کوچکتره، بچه نیست، ۱۸ سالشه، هم خودش هم خانوادش خوب میدونن بدون هیچ دلیلی دو ساله با من و شوهرم نه سلام میکنه نه حرف میزنه هیچی

این اواخل که به شدت پروتر هم شده

امسال هر دفعه با پدر و مادرش اومده خونمون نه به من سلام داده یا تشکر کرده نه با شوهرم، قشنگ مثل یک گاو اومده خورده رفته!

حالا امشب خونه یکی از خواهرشوهرام بودیم

این خواهرشوهرم خانوم خوبیه

من بعد شام رفتم پای سینک ظرفا رو بشورم مامانش الکی خودشو مشغول کار کرد نیومد اون خواهرشوهر مجرد هم نیومد

منم بیشتر ظرفا رو تنها شستم

چند تا کاسه فقط روی زمین بود، خواهرشوهرم گفت دیگه برو بشین، من اول اون ظرفای روی زمینو ندیدم وگرنه میشستم، ولی یهو اون خواهرشوهر مجردم و مامانش گیر دادن بلند بلند به این خواهرشوهرم که بده این ظرفای روی زمینم بشوره!!

اون مجرده که قشنگ داد میزد که منم بشنوم بشورم!!! هی به خواهرش میگفت فردا کی میخای بشوری اینا مونده بده بشوره! مامانشم تایید میکرد

منم دقیقا از حرص اون مجرده اونا رو نشستم و اومدم نشستم

هیچی نتونستن بهم بگن

به نظرتون کارم خوب بود؟سوزوندش؟

دلم میخاد مثل همیشه به شوهرم بگم این قضیه رو

ولی فعلا که جلوی خودمو گرفتم نگم، چون خیلی خوب این دیوونه رو میشناسه

احتمالا خواهر شوهرت خیلی تو نی نی سایت آموزش دیده🤣🤣🤣

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم محلش نده میخواد جلب توجه کنه یا حرصت در بیاره تو اصلا انگار نیست مثل خودش رفتار کن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها امشب با شوهرم رابطه برقرار کنیم نظرتون چیه (شوخیه)😐

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

وقتی بهتون سلام نمیده شوهرتون واکنشش چیه تاحالا بهش تذکر داده؟ 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

مسأله این هست که آقایون شما نشستن شما کار کنید 

شوهرت کجا بود که نیومد کمک 

برادر شوهرت کجا بود که خورد و رفت کنار 

شوهرت حتی نیومد یک تعارف کنه کمکت کنه ؟!

خودتون این شرایط رو به وجود میارید 

خواهر کوچیکه همسر منم خیلی جوگیر و مسخره اسولی خب خودمو باهاش درنمیندازمنمیتونم با یه بچه مدرسه ای ۱ ...

من یه سال شایدم بیشتر با شوهرم درگیر بودم

چون نمیتونستم بی احترامی بی دلیل رو تحمل کنم

تا میرفتم خونشون میرفت اتاق

این فقط با ما اینجوریه با همه خوبه

شک ندارم از حسادتشه

منم الان چند وقته محل سگ بهش نمیذارم شوهرمم کلا میگه انگار وجود نداره واسم

من یه سال شایدم بیشتر با شوهرم درگیر بودمچون نمیتونستم بی احترامی بی دلیل رو تحمل کنمتا میرفتم خونشو ...

مهم نیس توجه نکن بهش

مال من حالا اینجوری نمیکنه ولی اذیت کنه در کل 

منم بهش عادت کردم

یه سری نوجوونا بیخودن تو اون سن نمیشه کاریشون کرد

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨