2777
2789

به خاطر زیباییش؟

اون همه کارای عجیب غریب کرد و هیت گرفت

من طرفدار هیچ کدوم نیستم 

ولی این همه یهو همه طرفدار نگار شدن عجیبه

راستی خودم میدونم هیچ کی عشق ابدی نمیبینه 

همه‌ی یه میلیون ویوش منم

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

نگار کیه؟

:/

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون با اصالت و منطقی تر از همه بود

این جوری نیست

اونم خیلی کارا کرد

الان که دسگه هیچ پسری باب میلش نیس سرجاش نشسته

وگرنه اوایل خیلی الکی گریه کرد و رفتارش یه جوری بود

عشوه و ناز داره ولی دورو نیست و حرفشو میزنه با صداقت.. بقیه دودره بازی در میارن و بددهنی میکنن نگار این طور نیست.. منم اولش خوشم نمیومد ازش.. الان بنظرم از همه عاقل تر و سالم تره

منم همین تعجب رو دارم بخصوص تو ایسنتا اوایل مسیر سمت طناز و سودا و ماهرخ بود و بنظرم جو جو منطقی رو داشت پیش میرفت ولی همه چی برعکس شده انقد سر نگار غیرت دارن که با ترانه هم که طرفش بودن چون از نگار انتقاد کرده از اونم بدشون میاد حالا...

ببین من عشق ابدی رو کامل میبینم دلیلشم به خودم مربوطه اما فقط ریلزای ایسنتا روم تاثیر نذاشته دقیق رفتارارو سعی میکنم تحلیل کنم. بنظرم اکثریت که انقد طرفدارن فقط به ریلزا بسنده کردن و این جو طرفداری ممکنه بخاطر پروپاگاندای اینستا باشه یا مثلا یدفعه دو سه تا بلاگر یهو میان از ینفر طرفداری میکنن بقیم میریزن روش بعد ادمینام سوراخ بازدیدو که پیدا میکنن همونو ازهم کپی میکنن

توجه کنی طرفدارای نگار هیتاشون خیلی غیرمحترمانه و توهین آمیزه به دماغ یه آدم چیکار دارین دست خودش ک نبوده خدا داده همه عمل کنن شبیه هم شن خوبه؟ یعنی حتی درک اینو ندارن نباید به صورت خدادادی هم هیت بدیم و ظاهر بین نباشیم

سوراخ بازدیدم کیان؟ یسری آدم بیکار و ظاهربین و عقده ای که میخان با هیت دادن خودشونو تو فضای مجازی تخلیه کنن 

ادمینای پیجم دیدن عه اینوری بیشتر بازدید میگیرن جهتشونو تغییر دادن میان یه قسمتایی رو جدا میکنن که نه قبلش مشخصه نه بعدش فقطم از کارای اشتباه طناز و سودا و ماهرخ

من حتی انقد تعجب کردم که یسری پروفایل کسایی ک هیتای شدید میدادنو نگاه کردم بدونم واقعا چه کسایین که انقد هیت میدن اکثرا پروفایلا و عکسای چپل چولاقی داشتن

نگار دختر خوش قیافه ایه ظاهر کلامم حفظ میکنه اما به زور تن صداشو تحمل میکنم که بره فقط اپیزود بعد کامل انرژی منفیه بقیم میبینن جو اینطوریه میگن حتما درسته منکه ازش نه منطق دیدم نه صداقت نه اصالت

در کل تو این برنامه من طرفدار هیچکس نیستم همه یه چرت و پرتی دارن اما دیگه این همه تعصب و هوادارای  نگارو منم اصلا نتونستم بپذیرم😑

توجه کنی طرفدارای نگار هیتاشون خیلی غیرمحترمانه و توهین آمیزه به دماغ یه آدم چیکار دارین دست خودش ک ...

یا مثلا افغانی بودنش یا نبودنش اصلا افغانستانی باشه چه فرقی داره آدما چه نژادی دارن مهم اینه انسان باشیم انقد شعور ندارن نژادپرست نباشن و حتی اگر بدترین آدمم بود به اصلیت آدما توهین نکنن بعد میخوای راجب منطقشون سوال بپرسیی که چرا همینا انقد طرفدار نگارن اینا اصلا منطق دارن؟