2777
2789

بعد از خيانت صلاح هست خونه برا مدت طولاني ترك كنه ادم؟ مثلا دو سه ماه يا بدتر ميشه شرايط؟؟ چحوري بايد رفتار كرد ؟ سرد بود فقط يا بايد محبت كرد يا بايد مرتب به روش اورذ؟؟ تورو خدا راهنمايي كنيد من مشاور دارم ميرم صحبت ميكنم راهنمايي ميكنه ولي تجربه خانمها هم ميخوام استفاده كنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا تنور داغه نونو بچسبون.جدا که نشدی از قرار معلوم پس تا میتونی ازش مال و اموال بگیر و حق و حقوقی که ...

حق طلاق وحضانت بهم داده خونه بنامع عملا همه چي بناممه و بخاطر دخترم كه بهش وابستس دلم نمياد جدا شم فقط بخاطر دخترم كه برا باباش جون ميده

ولي خوب تكرار شه بيزونش ميكنم و جداميشم

خير بدون بذل مهريهوًحق طلاق بلاعزل

چقدر خوب 

من و شوهرم رفتیم دفتر خونه گفتم بدون بذل مهریه 

حتی مرتیکه ی صاحب دفترخونه هم گفت مطمینی ب شوهرم 

شوهرم گفت آره.  

بعددددد چند سال فهمیذم ک تو متنش ی جا نوشته با قبول بذل مهریه!!!؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
هیچ وقت برای دشمن سنگر خالی نکن چرا زندگیتو تقدیم کنی به این زنای بازری دوهزاری

دقيقا 

ميگم من كه شوهرم برام مهم نيست بچم و خودم مهمبم ميپوشم ميخورم ميخرم ميگردم خرررج ميكنم اونم بره كار كنه ولي خونمو ويرون نميكنم براي بكي ديگه