هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اول شغل بعد ازدواج روابط اجتماعی رو خوب یاد بگیر با هیچ کس بیش از حد صمیمی نشو و کل زندگیت و جار نزن. اصلا و ابدا از کارهایی که داری می کنی و اهداف حرف نزن چراغ خاموش برو جلو. همیشه اولویت زندگیت خودت باشه نه شوهرت خیلی حواست به این موضوع باشه. با خانواده شوهر رسمی باش که به خودشون اجازه ی هر حرفی رو ندن.
آرامش و تو تک تک لحظه های زندگیت حفظ کن هیچ چیز ارزش ناراحتی و استرس نداره همیشه خوش بین و خوش رو باش ببین چطوری دنیا به کامت میشه این تجربه ی خودمه. با خونسردی و بی خیالی و چراغ خاموش جلو رفتن الان کار خوبی دارم. اجازه نده هیچ جور فکر منفی تو ذهنت بمونه حسادت کینه هییییچ چیز و تو خودت راه نده