2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره ، من مطمئنم مرگم نزدیکه ، بیست روز پیش میخواستم بمیرم ، از ائمه فرصت گرفتم ...توبه میکنم و عوض م ...

دورازجون عزیزم ، چی شد مگه ؟ خدا کمک می‌کنه هیچوقت بنده شو ول نمیکنه

بچم تنها میمونه . از خدا میخوامعمر بیشتر بهم بده . قدری عمر بهم بده بچمو ب جایی برسونم ک بدون من راح ...

منم بچه کوچیک دارم بعضی وقتا بهش فکر میکنم میگم خدایا هیچ بچه ای رو بی پدر مادر نزاره  حداقل تا زمانی ک راهشو درست بفهمه 

شاید برم پیش یکی برای آخرین بار ببینمشبعدم تا ساعت مرگم تو خیابون قدم بزنم

امضاتو خوندم عزیزم خیلی ناراحت شدم تو زندگی همه ما مشکلات زیادی هس اکثر افراد جامعه با همین نداری ها سر و کله زدن و میزنن برا همه آدما همبنجوریه زندگی بنظر من فقط سختیه گهگداری ی خوشی کوچیک هم داره ک دوباره بتونی بقیشو ادامه بدی 

کاش میشد جوری بمیرم ک‌ مامانم متوجه نشه آخه میدونم بعد من مامانم از همه بیشتر غصه میخوره 😔

آره مادر خودش ی چیز دیگس و اینکه هر چی خدا بخواد همون میشه انشاءالله ک سال های زیادی کنار مادرت و خانوادت زندگی کنی

من بهش فکر میکنم و گاهی گریم‌میگیرههمه عزیزانم مادر پدر همسر خواهر برادرام میگم‌ بیان پیشم دور هم ب ...

من کوچیکتر ک بودم بیشتر شبا از ترس مرگ و تنهایی و دوری از خانوادم خواب نداشتم بیشتر شبا با گریه از خواب بیدار میشدم میرفتم پیش مامانم اینا خیلی داغون بودم 

از مرگ نمی‌ترسم ولی از تنهایی مامان بابام خیلیییی میترسم برای همین وصیت میکنم بعد من هوای مامان و با ...

خدا همه ی مامان باباها رو حفظ کنه انشاءالله ک عزیزم سال های طولانی کنارشون زندگی کنی