2777
2789
عنوان

بادی کلن سورملینا کسی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 36264 بازدید | 31 پست
چون فکر نمیکردم خوب باشه😂

منممممممم🥲

حتی میخاستم بگم ب مادرشوهرم لغو بزنه پولشو بده ب خودم برم ی ادکلن خوب بخرم 😁

کاربری دوم رستاکوچولوام🫠 تعلیق شدم☹️ تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

چخبره واسه بادی اسپلش اونم 

اصلا چیز بدرد بخوری نیست مام و اسپری ضد تعریق و ادکلن خوبن 

من یدونه گرفتم چند ماهه اصلا مصرف نمیشه یه چیز بدرد نخوری هست باذی اسپلش ماندگاری هم نداره

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

چخبره واسه بادی اسپلش اونم اصلا چیز بدرد بخوری نیست مام و اسپری ضد تعریق و ادکلن خوبن من یدونه گرفتم ...

بادی اسپلش نیست 

بادی کلنه

خداکنه ارزش داشته باشه

ارزش داره منکه راضیم ( البته اینم بگم من یک روز در میون حمام هستم و عرقی نمیکنم توی ی روز) ولی در کل خیلی خوب هستش حتی زمانی هم که مدرسه میرفتم با اینکه یکم توی راه عرق میکردم ولی باز بو نمیگرفتم 

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

ارزش داره منکه راضیم ( البته اینم بگم من یک روز در میون حمام هستم و عرقی نمیکنم توی ی روز) ولی در کل ...

من اصلان عرق نمیکنم اصلاااااان 

من اصلان عرق نمیکنم اصلاااااان

پس خوبه براتون تازه چون بادی کلنه مثل ادکلنم هستش دیگه منم همینم اصلا عرق نمیکنم چون ویگه توی ی روز واقعا آدم عرق نمیکنه ولی اگرم عرق کنی باز بوی بد نمیگیری مگه دیگه مثلا کسی باشه که هفته ای یکبار بره حمام که اون واقعا دیگه بهترین مامم بزنه بوی عرق میده

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

پس خوبه براتون تازه چون بادی کلنه مثل ادکلنم هستش دیگه منم همینم اصلا عرق نمیکنم چون ویگه توی ی روز ...

اوهومن

درسته

ارزش داره منکه راضیم ( البته اینم بگم من یک روز در میون حمام هستم و عرقی نمیکنم توی ی روز) ولی در کل ...

درست گفتید 

واقعان عالی هستش 

ماندگاری خیلی بالایی هم داره

مبارکهبوش جوری نیست که مثلا مثل ادکلن باشه و بیرون از خونه زدنش مشکل داشته باشه؟

ن مشکلی نداره ،من بیرونم میزنم