2777
2789
عنوان

کیا درون گرا هستن کیا برون گرا

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 72 پست
وای مامانت شبیه مامان منه😂💔

خیلی بده خیللللللللی،جالبیش اینه مدام به خواهرم میگن مثل من برون گرا باشه ولی از اون طرف من رو می کوبونن

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درونگرام وانقدرشدتش زیاده که گاهی حتی حال جواب دادن به آدماتوچت روهم ندارم خیلی ام راضی ام کسی هم مش ...

قبل اینکه منم درونگرا هستم ولی خب شدتش زیاد نیست ولی هر چی هست راضییم

راستی تاپیک لیست سیسمونی که زده بودی جالب بود با اجازت صفحه اشو کپی کردم و فرستادم برای خواهرزادم

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

قبل اینکه منم درونگرا هستم ولی خب شدتش زیاد نیست ولی هر چی هست راضییمراستی تاپیک لیست سیسمونی که زده ...

اجازه نمیخوادگذاشتم که استفاده کنن دیگه 

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

اجازه نمیخوادگذاشتم که استفاده کنن دیگه

چون می.خواستم خمس و زکات تعلق نگیره گفتم

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

چون می.خواستم خمس و زکات تعلق نگیره گفتم

منم گذاشتم که استفاده کنن بابچه کوچیک چن روزطول کشیدتاهمشوبنویسم وچیزی روجانندازم خوشحال شدم گفتی به کارتون اومدخواهرزادت بارداره؟

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

منم گذاشتم که استفاده کنن بابچه کوچیک چن روزطول کشیدتاهمشوبنویسم وچیزی روجانندازم خوشحال شدم گفتی به ...

بله ولی نمیدونم داستان چیه میگن ۱۰روز از وقتش گذشته ولی خبری نیست الان هم همه خونه خواهرم هستن همینطور همه سرگردان دور خودشون میچخرن

یعنی طبق سونوازوقتش گذشته؟چرانرفت بیمارستان ؟

هی میرن هی میان ولی هیچی به هبچی مادرم الان ده روزه تونجاست آخه از بچگی خونه ما بزرگ شده مادرمو بیشتر از مادر خودش دوست داره به همین خاطر همه کاراشو مادرم انجام میده الانم مادرم گیجه گیج

چیز خاصی نیست درسته 

چیزی نمیشه درسته

نیستی که  

باشه اشکالی نداره شبتون بخیر

هستم واب جواب سوالموندادی که

گفتم که هی میرن هی میان الان نزدیک ۱۰ ماه شده