2777
2789

دانشگاه های بوم خودمو اصلااااا دوست ندارم، و بعلاوه شهر هاشون خیلیییی گرمه

از یه طرف ترازم اونقدری نیست که منو دانشگاه تهران قبول کنن

آرزوم دانشگاه رازی بود که بومی گزینی گند می زنه توش😭 یعنی هیچ جوره نمیشه منو از یه بوم دیگه قبول کنن؟؟؟

رازی هم نشد سنندج، بوکان، مهاباد.. فقط قبول کنن🤕😭

خراسان شمالی🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب فقط فرهنگیان بومی گزینیه،بقیه رشته ها به جز تعهدیا بومی گزینی نیستن،منظورتو متوجه نمیشم

ببینید من روانشناسی رازی کرمانشاه رو میخوام، ولی چون خود کرمانشاهی ها و اطرافش به من ارجحیت دارن اونا رو زود تر میگیرن مگر اینکه من ترازم خیلییییی بالاتر باشه که نیست😔

خراسان شمالی🤍

میگیرن نگران نباشولی ازمن میشنوی توی خونه خودت راحت تری*هم خوابگاه رفتم هم دانشگاه داخل شهرخودم*

آخه خونه خودم دانشگاهی که به درد من بخوره نداره😑

خراسان شمالی🤍

ببینید من روانشناسی رازی کرمانشاه رو میخوام، ولی چون خود کرمانشاهی ها و اطرافش به من ارجحیت دارن اون ...

وای تروخدا الان به فکرش نباشین مگه رتبه ها اومده رتبه ها هم که بیاد شما ۱۰۰ نمیتونی بگی قبولم پس فقط توکل کن بقیه راهو دُرست بخون

وا یعنی رشته های دیگ هم بومی گزینیه؟

اره مثلا نمی تونین از شرق کشور برین دانشگاه های تاپ یا معمولی غرب کشور مگر این که ترازت خیلی بالا باشه

خراسان شمالی🤍