2777
2789
عنوان

لطفا اگه امکانش هست برای به هوش آمدن یک جوانی 1 سوره حمد بخوانید

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 30 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما در حقم لطف کردید. ان شا لله خدا دلتون رو شاد کنه

شما قشنگ منی 🫂 🫂 🫂 🫂 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

شما لطف دارید عزیزم.

انشالله خبر سلامتیشو بیای بگی بهمون

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چشم عزیزم انشاءالله ب حق این روزای عزیز به هوش میان خدا ارحم الراحمینه. اللهم اشف کل مریض الهی آمین ...

دورسرت بگردم من فداتبشم 

@خانمحاجآقا‍ آبجی التماس دعا دارم ازت برای جوانِ این خانواده

چشم 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

چشم

چشمت بی بلا خوشگلم 🫂 🫂 ❤️ 

الهی بحق امام جواد شفای کاااااامل و عاجلشون بحق آبروی حضرت زهرا😔😔😔😔

انشاالله عشقم ممنونم ازت