2777
2789

ببین شون ترو خدا چقدر خوشبختن روز به روز هم پیشرفت می‌کنن تنها دغدغه شون پیشرفته کشور شونه 

اگه ایران نبودیم 90 درصد این مشکلات رو نداشتیم 

حالا ما سر همه چیز خدا با هم دعوا می‌کنیم 

هعییی بی چاره وطنم😪💔

شانس نداشتیم

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف همیشگی من🤣🤣🤣

میگم تو دنیای ب این بزرگی

چرا اینجا آخه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

همه جا مشکلات خودشونو داره عزیزم زندگی کلا چالش داره دیگه حالا هر جایی یه جوری ،

ولی مشکلات قطری ها قابل مقایسه با ایرانی ها نیست 

ما خیلی تحریم هستیم تو همه چی

کاش ماهم ذهنمون بجای مقایسه های خیالی و پوچ به فکر پیشرفت خودمون و پیشرفت دادن جامعه و کشورمون بودیم😊

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

ولی مشکلات قطری ها قابل مقایسه با ایرانی ها نیست ما خیلی تحریم هستیم تو همه چی

درسته تحریم و موانع این شکلی هستن، 

ولی مثلا من تو حوزه ی تخصصی مثلا چشم پزشکی میگم ، ما چشم پزشک هایی داریم ک هیچ جای دنیا نیستن، از خیلی کشور ها میان ایران واسه درمان ، یا مثلا اینکه تونستیم پانسمان بیماران پروانه ای رو تولید کنیم و خیلی چیزای دیگه

یعنی بنظرم اگر اون اراده رو داشته باشیم میتونیم پیشرفت کنیم، 

شما تاریخ چین رو برین بخونین سالها میبینین سعی کردن با تلاششون بر خیلی از مشکلات غلبه کنن و خودشون تولید کننده بشن ، 

امیدوارم ما هم با امید و تلاش بتونیم به موفقیت های بزرگ دست پیدا کنیم 

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
ما اینجا هم نبودیم تو افغانستان بودیم 🗿😂

ن دیگه 

همون قطر مثلا

حالا دوبی هم شد قبوله  با اینکه خیلی گرمه ولی خب اشکال نداره

یا مثلا روسیه ای چیزی🤣🤣

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

چیکار کنم الان برای کشورم 😪

پیشرفت هاش رو ببین عزیزم خودت تلاش کن با درس خوندنت با مطالعه به یک جایگاهی برسی که باعث افتخار مملکتت بشی هیچوقت تحقیر و مقایسه اش نکن مطمعن باش هیچ کجای این کره خاکی  بهشت نیست🥰

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕