2777
2789
عنوان

خانومه تاپیک خیانت زده

114 بازدید | 13 پست

پیرو تاپیک قبلیم،

داره میگه شوهرم هیزه و سر و گوشش میجنبه 

بعد یکی اومده واسش کامنت گذاشته وای قربون شوهر چشم پاک خودم برم خدایا شکرت که شوهرم سالم ک چشم پاکه

شیشه میزنین؟؟؟

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادما همینن 

بدتر رو زخم ادم نمک میپاشن 😑 

منم یه تاپیک زدم یه خانومی اومد بدتر عصبیم کردد رفت 

چت جی بی تی عالیه بخدا اصلا قضاوتت نمیکنه و عالیم راهنماییت میکمه

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

ادما همینن بدتر رو زخم ادم نمک میپاشن 😑 منم یه تاپیک زدم یه خانومی اومد بدتر عصبیم کردد رفت چت جی ب ...

دقیقا 

همیشه هم حقو به تو میده😂😂

امروز داشتم به این فکر میکردم که نی نی سایت پر مامانای حسود و عقده ایه

اونروز یه مامانه اومده بود تاپیک زده بود که چرا نوجوونا میان سایت اینجا مال ماست

دم بچه هامونم گرم از خجالتش در اومدن😂

امروز داشتم به این فکر میکردم که نی نی سایت پر مامانای حسود و عقده ایهاونروز یه مامانه اومده بود تاپ ...

اینو منم تاپیک زدم ولی نه اینطوری که مال ماست. میدونی چرا؟ چون تو این سایت مسائلی مطرح میشه که آدم انتطار داره چهارتا آدم بالغ کمک کنن بهش ولی خب یمدت همش تاپیکا شده بود امتحان ریاضی و فارسی و اینا

یاد خواهر شوهرم افتادم 

شوهرم خیانت جنسی کرده بود منم ابروشو بردم چون بار اولش نبود. خواهر شوهرم گف داداشم همیشه میگه دوس داشتم آبجی یه زن عین خودت نصیبم میشد 😔😔

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

یاد خواهر شوهرم افتادم شوهرم خیانت جنسی کرده بود منم ابروشو بردم چون بار اولش نبود. خواهر شوهرم گف د ...

ای وای از زبون تند و تیز...