2777
2789
عنوان

و شوهری که باز خیانت کرد😅🖤💔

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 27 پست
۳۰

شغلش چیه؟

فکر میکنم هار شده

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بار اول تا رابطه جنسیالان چتدیگه نمیتونم ببخشمش آخ ک‌من عاشق این مرد بودم خدایا😅🖤من عاشق این بیشرف ...

چقدر دردناک... خدایا... الهی خدا کمکت کنه نازنینم💔😔

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
خسته نشدین انقدر خیانت رو گردن این و اون انداختین؟ مگه مرد یه حیوونه که چاره‌ای نداشته باشه توی این ...

این ی اجتماعه بعدم اگ کامل خونده باشی گفتم مردایی ک هولن واضح بود هر دو مقصرن ولی یسری زنا. ی جوری همه جاشونو میریزن بیرون منی ک زنم نمتونم نگاه نکنم ..  بعدم  نمیشه ک همه تو ی کشتی باشن هرکی دوس داشت زیر خودشو سوراخ کنه بگه ب شما ربطی ندارع زیر خودمه چون همه غرق میشن نه فقط خودش اینم همون بحث اجتماعه وقتی بی حیایی و بی حجابی زیاد بشه چشم چرانی و هوس رانی و خیانتم زیاد میشه این حرف قرانه

اصلا برام مهم نیست دیگه فقط میدونم ک نمیتونم زیر این درد طاقت بیارم:)فقط میدونم ک قلبم داره میترکه ا ...

بیخیال باش دختر 

فقط بهش محل نذار چون ذات خرابش ارزش تو رو نداره 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

این ی اجتماعه بعدم اگ کامل خونده باشی گفتم مردایی ک هولن واضح بود هر دو مقصرن ولی یسری زنا. ی جوری ه ...

دو تا جمله حفظ کردی سعی میکنی به بی‌ربط‌ترین شکل ممکن کنار هم استفاده کنی

اونی که به من تعهد زن و شوهری داده اون مرده، حیوون هم نیست، انسانه، پس باید به این تعهد پایبند باشه و روزی اگر دید نمیتونه با من ادامه بده، اول جدا بشیم بعد بره دنبال غلط‌هاش

اینکه اون زن اونجاش رو ریخت بیرون بهانه‌ای بیش نیست، موقع ازدواج تو از شوهرت میخوای متعهد باشه، نمیخوای تنها درشرایطی که یه زن فلان جاش رو نریخت بیرون تعهد داشته باشه

ضمن اینکه مسئله خیانت از ده ها سال پیش که قضیه حجاب خیلی متفاوت بود هم وجود داره، بگرد یه مغلطه دیگه پیدا کن

دو تا جمله حفظ کردی سعی میکنی به بی‌ربط‌ترین شکل ممکن کنار هم استفاده کنیاونی که به من تعهد زن و شوه ...

همه اینا مثل یه دونه تسبیحن ک بهم مربوطه مثل اینه که برای هر بیماری علتی وجود داره و  هر معلولی علت خاص خودش و داره و این دوتا جمله ای ک میفرمایید بی ربطن چرا نمتونی بی ربطیشو بگی  .. و ضمن اینکه اینها هم ب ذات ادم بستگی داره بعضیا ذات حیوانیه قوی دارن و مریضن  وتا یکی ب یکی نخ نده ک  نخی. رد و بدل نمیشه  گفتم ک این رابطه دو طرفس و تعهد یک چیز مشخصه ک برای همه. هست چه زنش چ مردش بنابراین زنی ک حجابش رعایت نمیکنه و  نسبت ب شوهرش توی تعهدش خیانت کرده چون اون متعهد شده ک تمامش برای اون مرد ینی شوهرش باشه نه مردای توی خیابون .خیانت فقط  رابطه جنسی و چت و فلان نیست.این جامعه اینم مردا اینم زنا .مردا ک نمتونن سرشون بندازن تو خشتکشون ک زنیو نبینند. ک پنج کیلو کرم و پنجا تا عمل و گن و باسن شورتیو و سوتین اسفنجی و هزار تا کوفت و درد قیافش ی جوری کرده ک همه بگن اوف چ چیزی و وقتی میره خونه میبینه زنش ک واقعا اون زن با بچه و کار خونه نمیرسه ب رای خودش  وقت بزارع افتضاح نشسته بو پیاز داغ میده  و اون زن وقتی بخاد برع بیرون قطعا یک ساعت جلوی میز ارایشش نشسته و بهترین ادکلنارم میزنه تا تو خیابون خوب ب نظر برسه درحالی ک شوهرش دیگع تصویری ک از زنش داره همون مدل خونگیشه  ..اینا ی گوشششه اگ بخام بگم. تموم بشو نیس  فکر کردن هم خیلی خوبه. مقصر دوطرفن مگر استثنا هم داریم ک مرد خراب باشه یا حتی زن خرابب....

همه اینا مثل یه دونه تسبیحن ک بهم مربوطه مثل اینه که برای هر بیماری علتی وجود داره و هر معلولی علت ...

درحال ک مردا خبر ندارن شاید اون زن تو خیابون بدتر از زن خودشون باشه ولی اینجا خیابونه جایی ک شده مرکز خودنمایی ن رف و امد ..

خسته نشدین انقدر خیانت رو گردن این و اون انداختین؟ مگه مرد یه حیوونه که چاره‌ای نداشته باشه توی این ...

تاثیر داره بالاخره... مردای ایرانی جنبه ندارن، کلا مردا با چشم تحریک میشن، اگه ذاتشونم خراب باشه دیگه خیانت میکنن 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

بار اول تا رابطه جنسیالان چتدیگه نمیتونم ببخشمش آخ ک‌من عاشق این مرد بودم خدایا😅🖤من عاشق این بیشرف ...

ولی اون عاششقت نیست. عاشق هرزه های خیابونیه.. خودتو نجات بده از این توهم دوست داشتن خیالیت به یه عاشق متعهد 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

هر کسی خیانت با دادوفریاد وقهرگذشت خالی کرده مطمعن باشه سریع بعد یا سریع های بعدم تکرارش میبینه و ه ...

بیوتون خوندم چقد روح بزرکی دارید

💜ولی من دلم میخواد 🎵🎵🎵سیجل... هلیوم🎵🎵💜