2777
2789
عنوان

شده موقع باریدن بارون حس کنین

110 بازدید | 9 پست

خدا داره براتون گریه میکنه اونم ناراحته برات

توواین ماه دو دفعه از شدت ناراحتی زدم زیر گریه همون موقع بارون اومد مثل امشب به محض اینکه زدم زیر گریه از شدت ناراحتی بارون بارید و شدت گرفت گریه ام تموم شد بارون بند اومد 

منو توی تاپیک های قانون جذب  و حاجتروایی، تگ کتین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مریم جون  داشتن واست مینوشتم تاپیک قفل شد  موندم لا در😂

اینو نوشتم :

فکر کردم منظورت از حسرت اینه که حسرت داشتم داداشم زن بگیره 

دیگه هر کی یطور ازمایش میشه ‌ شاید ایشونم آزمایش دیگه ای داره ، هر کی قصه زندگی خودشو داره عزیزم

ان شاا... بخت بعدیت خوب باشه

شیک و خوشرو باش توی مراسم  شاید خواستگار جدیدت اونجا باشه☺ جدی می گما ،  خوشبخت شی گل گلی

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
مریم جون داشتن واست مینوشتم تاپیک قفل شد موندم لا در😂اینو نوشتم :فکر کردم منظورت از حسرت اینه که ...

مرسی که که به من توهین نکردین،

و منو درک  کردین،

همه داشتن به من توهین میکردن،  همینجوریش  قلبم شکسته

مرسی که که به من توهین نکردین،و منو درک کردین،همه داشتن به من توهین میکردن، همینجوریش قلبم شکسته

عزیزمممم  امیدوارم دلت پر از خوشی بشه 

چند نفر،هم ازت دفاع کردن گلی‌ گفتن تفکر قدیمیا خوب نیس

مریم جون 

چند نفر گفتن زندگی دومشون بهتر بوده ، سنی نداری  فرصت های خوبی پیش رو داری  

یه نذر کن ان شاالله برای شمام بهترین پیش بیاد 😘

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
عزیزمممم امیدوارم دلت پر از خوشی بشه چند نفر،هم ازت دفاع کردن گلی‌ گفتن تفکر قدیمیا خوب نیس مریم جو ...

مرسی عزیز دلم

فقط بدون خیلی خیلی توواین دنیل دلم شکست

تو هم برام دعا کن

از خدا میخوام  که بزرگترین مشکلتون حل کنه

مرسی عزیز دلمفقط بدون خیلی خیلی توواین دنیل دلم شکستتو هم برام دعا کناز خدا میخوام که بزرگترین مشکل ...

چشم عزیزم حتما واست دعا میکنم اگر قابل باشم

در پناه لطف خدای مهربون باشی😘

کتاب خودت باش دختر و  شرمنده تباش دختر رو بخون

چشم عزیزم حتما واست دعا میکنم اگر قابل باشمدر پناه لطف خدای مهربون باشی😘کتاب خودت باش دختر و شرمند ...

مرسی که کتاب خوب به من معرفی کردین

چشم  حتما میخونم 

مرسی که کتاب خوب به من معرفی کردینچشم حتما میخونم

سلامت باشی خشگلم 😍