2777
2789
عنوان

دعوا با همسر سر حلقه نپوشیدنم

5786 بازدید | 126 پست

شاغلم تو محیط کارم همکارو ارباب رجوع مرد زیاد دارم از همه قشری 

حلقه نمیپوشم چند ماه هست از عمد 

دو سه باره شوهرم گیر میده بپوش 

نپوشیدم چند روز پیش دعوا و داد و بیداد که میخوای  وانمود کنی مجردی  تو محیط مردانه نمیندازی اخلاقت فاسده 

خودش خیانت کرد چند ماه پیش هنوزم حلقه میپوشه 

تعهد به چن گرم فلزه آیا؟

خودش فاسده نکبت  

از خونه بیرون رفتنی با خودت بردار سرکار اگر راحت نیستی ننداز اونجا نمیتونه کنترل کنه ولی اگر به عمد نمیندازی که یه بحث دیگه ست

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا قبل اینکه برسیم به بحث خیانت خواستم بگم حق با اونه اینو دیدم 

خوب کاری میکنی 

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

میخوای حرصش بدی

بگو مهم تعهده ک تو با وجود حلقه بازم خیانت کردی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

کاری ب شوهرت ندارم

علت اینکه حلقه نمیندازی دستت چیه؟

قصدی جز مجرد نشون دادن خودت داری؟

کارت اینو نشون میده متاسفانه ..

نمیفهمم برا چی خودتو تو مزنه اتهام قرار میدی ؟

کاری ب شوهرت ندارمعلت اینکه حلقه نمیندازی دستت چیه؟قصدی جز مجرد نشون دادن خودت داری؟کارت اینو نشون م ...

نه چون دیگه ازدواجمون قبول ندارم بهم خیانت کرد و حرمت حلقه از بین رفت

چون حرمتشو نگه نداشت خیانت کرد لجن

میخوای تو هم خطا کنی؟ 

یا علت دیگه داره

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

خب چرا از عمد حلقه رو نمیپوشی؟

اینکه اذیتت کنه و اینا یه بحثه جداگونس ولی اینکارت هرکسی رو عصبانی می‌کنه به نظرم🤷🏻‍♀️

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷