2777
2789
عنوان

من دارم میمرم نمیتونم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 63 پست
حالا دیگه چیکار کنم دارم ازدست میرم واقعا

ازش دوری؟

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیشم والا

قبول دارم کنکور خیلی سخته 

ولی واقعا عاشقی ادم و دیوونه میکنه

ضعیف می‌کنه مریض میکنه ادم و میکشه هر چی از دردش بگم کمه

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

بفرما

ایا آقایون بدشون میاد درمورد اینکه با کی بیرونه وکجا هست و اینا ازشون سوال پرسیده بشه؟

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

خودشم‌ که دیگه تلاشی نمیکنه برام فقط میگه دوستت دارم پیشت هستم 😭

اگه تلاشی نمیکنه یعنی تصمیمش رو گرفته و اینکه خواهر خودمونو گول نزنیم اگر پسری واقعا بخواد کسیو مقاومت میکنه و اونو به دست میاره بقیش دروغه

الان من یه خواستگاری دارم آدمای خوبی هستن خب پسره هم وضع مالیش خوبه خانوادش خوبه خودشم زرنگه فقط در ...

علاقه شاید و حتما به وجود میاد ولی فرهنگ خیلی مهمه 

حتما بهت پیشنهاد میکنم باهم برید پیش یک‌مشاور که تخصصش مربوط به قبل ازدواج باشه خیلی به تصمیمت کمک میکنه

فقط توجه کن تخصصش مربوط به قبل ازدواج باشه

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
منم ۷ ۸ ساله عشق یطرفه دارم ولی اینمدلی نیستم

شاید عشق واقعی نیست 

یا شایدم خیلی قوی هستی 

ایا آقایون بدشون میاد درمورد اینکه با کی بیرونه وکجا هست و اینا ازشون سوال پرسیده بشه؟

اقایونی که خودشون نمیگن کجا میرن و با کی میرن و از سوال پرسیدن هم اگه بدش بیاد اون به درد نمیخوره 

اره من رشت هستم اون کرج

چاره دلت یه تماس واتتس آپی هستش یا یه سختی به خودش بده از کرج بیاد رشت

اقایونی که خودشون نمیگن کجا میرن و با کی میرن و از سوال پرسیدن هم اگه بدش بیاد اون به درد نمیخوره

یعنی خاک توسرممم 

قبلا اینطوری نبودا بعد سه سال تازه چند روزه خیلی رو مخ میره عه 

علاقه شاید و حتما به وجود میاد ولی فرهنگ خیلی مهمه حتما بهت پیشنهاد میکنم باهم برید پیش یک‌مشاور که ...

میدونم جواب مشاور هم در این مورد نه هستش چون افکارمون خیلی متفاوته من کلی دغدغه و مشکل دارم برای ازدواج و خیلی برام مهمه اما ۱۰روزی میشه با این آقا داریم حرف میزنیم دغدغش فقط رابطه جنسی ایناست از ازدواج نه حرف عاشقانه بلده نه چیزی تهش عزیزمه ولی مامانم منو شدید تحت فشار میزاره