2777
2789
وقتی خالش نفهمیده چه قدر هزینه کردین و چه قدر زحمت کشیدین با گفتن علی آقا هم فرقی به حالش نمی‌کرد .م ...

خدامیدونه بیشتر ناراحت علی شدم

گفتمش چرا خودتا زیر سئوال میبری 

از خودت دفاع میکردی

میگه بزرگترن احترام دارن

کاشکی بیشتر راهنمایییمم میکردینمرسی اروم کردین

با شوهرت طوری رفتار کن ک دوسداری باهات رفتار بشه ،اگر تو جای اون بودی ولی الان رفته بودی خونه دوستت دلت نمیخواست شوهرت ازت خبر بگیره ،دوسنداشتی نگرانت بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین از الان نگاه کن هرکی باعث ناراحتیت میشه ،هرکی باعث کدورت بین خودت و همسرت میشه ،یا مهمونی ک برا زحماتت احترام قائل نیست رو دورشو خط بکش و ازشون فاصله بگیر

اگر حرفی زدم ک ناراحت شدی عذر میخوام ب قصدی نگفتم ،امیدوارم ک زندگیت سرشار از آرامش باشه 🌷🌷🌷

به دوستش بگو اولا حق نداری با ی زنی که هیچ نسبتی باهاش نداری ابنطوری حرف بزنی چون نه تو برادرشی نه پدرش پس حد خودت بدون و به چیزایی که بهت ربط نداره دخالت نکن

دوم 

یادبگیر تو روابط زن و شوهری کسی دخالت نکنی وقتی چیزی نمیدونی از قلب شکسته کسی چون بعدا حق گردنته

سوم

ادبتو وقتی با ی زنی که حتی خواهرتم نیست و خانواده داره رعایت کن 

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

اسی به دوست شوهرت نپر

حتما دیده شوهرت دلتنگته یا ناراحته بهت پیام داده قصدش آشتیه نه بدتر کردن ماجرا

به حرف بقیه گوش نده، زنگ به شوهرت بزن و بهش بگو پاشو بیا خونه با هم حرف بزنیم ❤️

خبر آشتی کنونتون رو اینجا بده

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
بگو‌تو گوه خور زندگی منی؟؟؟شوهرت چقدر بی غیرته که میگه با زنم دعوام شده م اونم سریع میاد زر زر برین ...

اروم باش گلم. تاپیک فیکه. هیچ دوستی جرات نمیکنه واسه زن دوستش این پیاما رو بفرسته وگرنه زنه میده داداشاش جرش بدن. فقط میخوان بعضیا جو درست کنن. با یه گوشی اضافه پیام بازی میکنه شات میده اینجا. باورنکن

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم