2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=] خانمی که میگی من بچه ام  کدومتون تواوج جوونی داغ پدر ومادر دیدین [/QUOTE]

داغ دیدن ربطی ب بچه بودنو بزرگ بودن نداره

من میگم بحثو مشکل زندگیت رو بین خودتو شوهرت نگه دار و حلش کن ن اینکه نقل دهن اینو اون بشی

ن اینکه رفیقش پیام بده نصحیتت کنه ک ۲ روزه از شوهرت خبر داری یا ن

خودت مهمونی گرفتی .خودت نرفتی خونه عمه ت .

چرا اینجوری میکنی ......

من نه شما میشناسم نه همسرتون .

اینکه پدر مادرتون فوت شده نباید گدایی محبت از شوهر کنی .که همیشه باید ازت دفاع کنه و غلام حلقه به گوش شما باشه .....بنده خدا چیزی نگفته .

زندگی بالا و پایین زیاد داره ....عاقلانه تر رفتار کن 

❤️
خودت مهمونی گرفتی .خودت نرفتی خونه عمه ت .چرا اینجوری میکنی ......من نه شما میشناسم نه همسرتون .اینک ...

گدایی محبت نکردم

ولی علی باید به خالش میگفت خودش چقدر هزینه کرده

من چقدر زحمت کشیدم

نه که به وقتی میگه زنت کور میشده برنج می پخته

بگه اره خاله جان راس میگی

کدومتون تو سن 18سالگیبرا 35نفر 3مدل غذا پختینفرداشم امتحان داشتیناخرشم خاله شوهرت بگه کور میشده برنج ...

گلم دوست من ۱۶ سالش بود عروس شد ۴تا جاری داشت و ۲تا خواهر شوهر ولی یجوری سیاست داشت و زندگیشو ب دست گرفت ک خدامیدونه ، همزمان با ازدواج درسشم خوند دانشگاهشم رفت و....

تو اگ مشکل داری با همسرت همون لحظه حرف بزن حلش کن ن اینکه کار ب رفتنو بی خبری بکشه

گلم دوست من ۱۶ سالش بود عروس شد ۴تا جاری داشت و ۲تا خواهر شوهر ولی یجوری سیاست داشت و زندگیشو ب دست ...

یه جو سیاست تو تن من نیست😭

شوهر من میگه باشه و تو راس میگی بازم انگار نه انگار

گدایی محبت نکردمولی علی باید به خالش میگفت خودش چقدر هزینه کردهمن چقدر زحمت کشیدمنه که به وقتی میگه ...

وقتی خالش نفهمیده چه قدر هزینه کردین و چه قدر زحمت کشیدین با گفتن علی آقا هم فرقی به حالش نمی‌کرد .من جات بودم با همسرم آشتی میکردم.ولی برای مهمونی های بعدی این قدر خودمو خسته نمی‌کردم .

❤️